Νέα ονόματα υποψηφίων με τον Δημ. Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Συνεχίζει την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση Συνεχίζει την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση Rating: 0

Νέα ονόματα υποψηφίων με τον Δημ. Παπαστεργίου

Νέα ονόματα υποψηφίων με τον Δημ. Παπαστεργίου

Συνεχίζει την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων ο συνδυασμός του Δημ. Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση Τώρα», ενώ σε επόμενη φάση θα δοθούν και τα ονόματα των υποψήφιων για τις τοπικές κοινότητες.

Η κοινωνία μας πλέον αναζητά λύσεις μακριά από αποτυχημένες συνταγές και πρόσωπα που τις υπηρέτησαν. Ζητά ανθρώπους με καθαρά βλέμματα που θα μιλήσουν θετικά, θα προτείνουν συγκεκριμένα πράγματα και θα έχουν τη διάθεση να τρέξουν για τα προβλήματα του Δήμου.

Συνεχίζουμε δυνατά, γυρίζουμε στην πόλη και τα χωριά και διαδίδουμε το μήνυμα:

 Ο Δήμος Τρικκαίων χρειάζεται Επανεκκίνηση Τώρα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 epanek

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

 GRATSANIS AXILLEAS Γρατσάνης Αχιλλέας του Νικολάου
Γεννήθηκε στο Γλίνος Τρικάλων το 1964 όπου και μεγάλωσε.

Διατηρεί εδώ και 20 χρόνια εμπορικό κατάστημα ειδών υγιεινής και πλακιδίων στα Τρίκαλα.

Διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλίνους  και επί δύο τετραετίες δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεγ. Καλυβίων με το συνδυασμό «Δημοκρατικό Παρόν» του Δημήτρη Ρεντζιά.

 
 DHMA NTINA Δήμα Κωνσταντινιά (Ντίνα) του Χρήστου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη Σχολής Η/Υ και εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι γραμματέας στο Δ.Σ του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ/Παράρτημα Θεσσαλίας, μέλος  στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Φαρμάκου Ελλάδος, μέλος στο  Δ.Σ του Επικουρικού Ταμείου Ασφάλισης Φαρμάκου Ελλάδος.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Βοηθών Φαρμακείου & Φαρμακοϋπαλλήλων  Τρικάλων & Καρδίτσας.

Από το 2009 είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Τρικάλων

 
 LAPPAS MIXALIS Λάππας Μιχαήλ του Ιωάννη
Γεννήθηκε το 1968 στην Γερμανία και σε ηλικία 12 ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Τρίκαλα.

Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Γερμανία. Σήμερα διατηρεί ιατρείο στην πόλη των Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με την με την Βάσω Ζαχαράκη Νηπιαγωγό-Ψυχολόγο. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου και τώρα πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής αυτού. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Πολύτεκνων Οικογενειών του Ν. Τρικάλων.

 
 LEBENTH EFH Λεβέντη Ευθυμία (Έφη) του Αλέξανδρου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1967 και κατοικεί στο Μεγαλοχώρι.

Είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής Η/Υ με ειδικότητα «Χειρίστρια Η/Υ και διατρητικών μηχανών».  Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα  και από το έτος 1993 είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών και εργάζεται στην ΔΟΥ Τρικάλων. Είναι Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου και ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Ν. Τρικάλων.

 

LEPENIOTHS GRHGORHS

Λεπενιώτης Γρηγόριος του Κων/νου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1964. Είναι Οικονομολόγος και εργάζεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων. Είναι επενδυτικός σύμβουλος – λογιστής & εκπαιδευτικός στο Δημόσιο ΙΕΚ και στο Κ.Δ.Β.Μ Τρικάλων. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Γυμν. Τρικάλων, Γεν. Γραμματέας στον Α.Σ. Ασκληπιός (βόλεϊ). Υπήρξε εκλεγμένος στην Τοπική Κοινότητα Τζιούρτζιας  (1999 – 2003) καθώς και υπ. δημ. σχέσεων στην ιστορική Φ.Α.Τ.Α. Είναι παντρεμένος με τη Ρούσσα Μαρία – Μαθηματικό και έχουν δύο παιδιά

 
 MPARTZIOKAS THANASIS Μπαρτζιώκας Αθανάσιος του Γρηγόριου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1972. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με την ειδικότητα του Μαιευτήρα – Χειρουργού Γυναικολόγου. Υπήρξε αντιπρόεδρος του συλλόγου Αντιναρκωτικού Αγώνα Νέων Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε αρκετές εκδηλώσεις συλλόγων – ραδιοφωνικές – τηλεοπτικές εκπομπές με αντικείμενο ιατρικά θέματα. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες ιατρικά συνέδρια και είναι μέλος των περισσότερων εταιρειών μαιευτικής και γυναικολογίας της χώρας μας.

 
 PERKAS MAKIS Πέρκας Θωμάς (Μάκης) του Αποστόλου
Γεννήθηκε το 1987 στα Τρίκαλα. Το 2005 ξεκίνησε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη, όπου διέμεινε και εργάστηκε έως το 2013. Πλέον ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα. Είναι Αρχιτέκτων μηχανικός, γραφίστας, συγγραφέας, και επιχειρηματίας. Ενεργό μέλος εθελοντικών και ακτιβιστικών οργανώσεων σε Ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Διοργανώνει, συμμετέχει και στηρίζει κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την προάσπιση των ατομικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 
 POLYMEROPOYLOS ALEKOS Πολυμερόπουλος Αλέξανδρος του Αθανασίου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1950.

Εργάστηκε στον τεχνικό τομέα της ΔΕΗ και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2002, 2006 και 2010.

Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΑ

Ασχολήθηκε με την επαγγελματική διαιτησία ποδοσφαίρου τόσο ως διαιτητής όσο και ως πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Τρικάλων.

 
 STRATOS DHMHTRHS Στράτος Δημήτριος του Βύρωνα
Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1970 και μένει μόνιμα στα Τρίκαλα

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε σε διάφορες τεχνικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα ως Μηχανικός εργοταξίου και από το 2010 διατηρεί τεχνικό γραφείο. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας και του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων.

 
 TOYLAKIS TRIANTAFYLOS Τουλάκης Τριαντάφυλλος του Γεωργίου
Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1976.

Είναι διπλωματούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου  Θράκης. Είναι μόνιμος εκπαιδευτικός από το 2006 και εργάζεται ως υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης στην Διεύθυνση Β’θμιας Εκπ/σης Τρικάλων από το 2011. Είναι μέλος του Συλλόγου των Μηχανικών της Εκπαίδευσης και μέλος την Πανελλήνιας Ένωσης Πληροφορικών. Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων από το Μάιο 2012 έως το Δεκέμβριο 2013.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή