Νέα παιδική χαρά στην «Πράσινη Γωνιά» Reviewed by Momizat on .   Μια «αδελφική» παιδική χαρά, πλήρως πιστοποιημένη και για όλα τα παιδιά της περιοχής της «Πράσινης Γωνιάς», αποκτά ο Δήμος Τρικκαίων. Η παιδική χαρά στην   Μια «αδελφική» παιδική χαρά, πλήρως πιστοποιημένη και για όλα τα παιδιά της περιοχής της «Πράσινης Γωνιάς», αποκτά ο Δήμος Τρικκαίων. Η παιδική χαρά στην Rating: 0

Νέα παιδική χαρά στην «Πράσινη Γωνιά»

plateia-aberg

 

Μια «αδελφική» παιδική χαρά, πλήρως πιστοποιημένη και για όλα τα παιδιά της περιοχής της «Πράσινης Γωνιάς», αποκτά ο Δήμος Τρικκαίων. Η παιδική χαρά στην πλατεία στην «Πράσινη γωνιά» δωρίζεται από τον αδελφοποιημένο Δήμο Αμπεργκ της Γερμανίας. Όπως σημειώνεται από τον Δήμο Τρικκαίων «με δικά τους έξοδα, δεκάδων χιλιάδων ευρώ, και με γνώμονα την ειλικρινή και ουσιαστική προσφορά, οι Γερμανοί συνεισφέρουν στο παιχνίδι των παιδιών, προσφέροντας χαμόγελα και ασφαλείς συνθήκες.

Νέα παιδική χαρά στην «Πράσινη Γωνιά»

Ο σχετικός εξοπλισμός έφτασε στα Τρίκαλα προχθές και από χθες ξεκίνησαν οι εργασίες για την εγκατάστασή του, με βάση πολύ συγκεκριμένες μελέτες που εκπόνησαν οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του γερμανικού Δήμου. Μάλιστα, έχουν έρθει εθελοντικά, 4 υπάλληλοι του Δήμου, προκειμένου να επιβλέψουν την εγκατάσταση των παιχνιδιών, που είναι όντως πρωτότυπα. Ο ένας, είναι ο προϊστάμενος της εκεί Τεχνικής Υπηρεσίας, ο δεύτερος είναι υπεύθυνος για τη διαμόρφωση του πράσινου (μηχανικοί και οι δύο) και άλλοι δύο επάλληλοι συνεργάζονται με τους υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων. Η δε εθελοντική τους προσφορά, δείχνει και τη σημασία που έχει για τη γερμανική πόλη, η ουσιαστική σύσφιγξη των σχέσεων με τον Δήμο Τρικκαίων.
Η παιδική χαρά και η ονοματοδοσία της πλατείας σε «πλατεία Αμπεργκ», κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα. Συγκεκριμένα, 13 εκπρόσωποι του γερμανικού Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Μ. Τσέρνι θα έρθουν στα Τρίκαλα, για τα εγκαίνια αλλά και για ουσιαστικές και πολύ συγκεκριμένες επαφές σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24-26 Ιουνίου».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή