"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Νέα πολιτική έλευση Κουβέλη στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πριν από σχεδόν μήνες, ο Φώτης Κουβέλης επισκεπτόταν τα Τρίκαλα και μιλούσε σε φίλους του κόμματος, σε μια εκδήλωση με τη σκιά του άγχους για το εκλογικό αποτέλεσμα, να πλανάται.
Τη μεθεπόμενη Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα ξανάρθει στην πόλη. Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών που θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον (και τη φυσιογνωμία) του κόμματος.

Από την περασμένη άνοιξη, έγιναν πολλά στη ΔΗΜΑΡ: εκλογικό αποτέλεσμα, αποχωρήσεις στελεχών, διαλυτικές τάσεις, παραίτηση – και αμφισβήτηση ακόμη και της παραίτησης – του προέδρου. Εσχάτως, το όνομα του τρικαλινού πολιτικού ακούστηκε ως σενάριο (;) και για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Φυσικά, η πολιτική δεν είναι ένα διαρκές στάσιμο πεδίο, αλλά μια ελώδης κατάσταση, με κινούμενες άμμους. Οπότε, όλα είναι ανοιχτά για όλους. Αμέσως μετά τη συνέντευξη στη ΔΕΘ, ο κ. Κουβέλης θα κατηφορίσει ξανά στα πάτρια, μετά και την απόδραση του Δεκαπενταύγουστου. Σε συγκέντρωση μελών του κόμματος και όσων επιθυμούν να γίνουν μέλη (σε τόπο που θα ανακοινωθεί) θα μετάσχουν στις διεργασίες που θα καθορίσουν πολλά για το μέλλον. Η τοπική γραμματεία του κόμματος πληροφορεί τους τρικαλινούς που επιθυμούν να μετάσχουν σε όλα αυτά, να επικοινωνήσουν με τον Γραμματέα του κόμματος (τηλ. επικοινωνίας: 2431073550)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης