Νέα προγράμματα στο ΚΑΕΛΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σειρά νέων προγραμμάτων «τρέχουν» από το ΚΑΕΛΕ Τρικάλων. Αναλυτικά: 1         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΕΤ Το πρόγραμμα αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επ Σειρά νέων προγραμμάτων «τρέχουν» από το ΚΑΕΛΕ Τρικάλων. Αναλυτικά: 1         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΕΤ Το πρόγραμμα αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επ Rating: 0

Νέα προγράμματα στο ΚΑΕΛΕ Τρικάλων

Νέα προγράμματα στο ΚΑΕΛΕ Τρικάλων

Σειρά νέων προγραμμάτων «τρέχουν» από το ΚΑΕΛΕ Τρικάλων. Αναλυτικά:

1         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΕΤ

Το πρόγραμμα αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην  Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Υπεύθυνος για την εκπαίδευση του προσωπικού είναι ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

 

2         ΑΠΌΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ Η/Υ

Το  ΚΑΕΛΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  συνεχίζει να υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης –  προετοιμασίας  που οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού γνώσεων Η/Υ για τις  ενότητες:

WORD EXCEL INTERNET

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, ως επιπλέον προσόν,  να αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσεων Η/Υ, βασικού επιπέδου,  στις παραπάνω ενότητες.

Η διάρκεια του  συγκεκριμένου προγράμματος  είναι  40 ώρες και μετά την ολοκλήρωση του, οι καταρτιζόμενοι θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού.

3         ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα προγράμματα Τεχνικών Ασφαλείας Β΄ και  Γ΄ Κατηγορίας.

«Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Β΄ και  Γ΄ κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 10 του κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων  και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

Επισημαίνεται ότι η μη τήρηση των διατάξεων και των ρυθμίσεων της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας από τις επιχειρήσεις, επιβάλλει ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του Ν.2639/1998.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι στοιχεία για  να υπογράψουν τη σχετική αίτηση : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΔΤ, ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

 

4         ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

·         Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα γνωστά προγράμματα ΛΑΕΚ που αφορούν εργαζομένους σε εμπορικές επιχειρήσεις

·         Καθημερινά δεχόμαστε αιτήσεις ανέργων ανεξαρτήτου ηλικίας για τα προγράμματα που αναμένονται να ξεκινήσουν

Πληροφορίες -Δηλώσεις Συμμετοχής: ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ-Παράρτημα Θεσσαλίας, Σωκράτους 18 Τρίκαλα , Τηλ:2431079455, Fax:2431079453 email trikala@kaele.gr

 

 

 

Από το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή