Νέα πρόσκληση του ΕΕΣ για εθελοντές Reviewed by Momizat on . Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο κατ΄ εξοχήν φορέας του  Εθελοντισμού, απευθύνει πρόσκληση για ένταξη στο Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Η Εθελοντική Κ Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο κατ΄ εξοχήν φορέας του  Εθελοντισμού, απευθύνει πρόσκληση για ένταξη στο Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Η Εθελοντική Κ Rating: 0

Νέα πρόσκληση του ΕΕΣ για εθελοντές

Νέα πρόσκληση του ΕΕΣ για εθελοντές

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο κατ΄ εξοχήν φορέας του  Εθελοντισμού, απευθύνει πρόσκληση για ένταξη στο Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.

Η Εθελοντική Κοινωνική Προσφορά αφορά σε άνδρες και γυναίκες από 18 έως 60 ετών, με ενδιαφέρον και αγάπη για τον συνάνθρωπο, κατανόηση για τα προβλήματά τους και στην αξιοπρέπειά τους.

Η εκπαίδευση των εθελοντών της Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. αποσκοπεί στην ενημέρωσή τους για τις αρχές της Κοινωνικής Εργασίας, για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Ε.Ε.Σ. καθώς και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται ο ρόλος του εθελοντή σε επίπεδο παροχής εθελοντικού έργου.

Οι εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. υποστηρίζουν με το έργο τους: άτομα με αναπηρίες, ηλικιωμένους, πρόσφυγες, ασθενείς, αστέγους, ανήλικους παραβάτες, παιδιά που στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος κ.ά. Επίσης εθελοντικές ομάδες κινητοποιούνται σε έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν όπως σε καταστάσεις φυσικών ή άλλων καταστροφών.

 

Πληροφορίες και εγγραφές Δευτέρα και Τρίτη:

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Τρικάλων

Ερυθρού Σταυρού 5

Τηλ.24310-27430 – Fax.24310-27431

 

Αφήστε το σχόλιο σας