"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Νέα σκληρή επίθεση Κουρέτα κατά Αγοραστού για τα 100+1 δημόσια κτίρια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης «στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε #ένα με το περιβάλλον και το αποδεικνύουμε με πράξεις».  Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι  «συνολικά 101 σχολικά συγκροτήματα, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Δικαστικά Μέγαρα, Επιμελητήρια και άλλα δημόσια κτίρια παντού στη Θεσσαλία συγχρονίζονται με την εποχή, μειώνουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, εξοικονομούν πολύτιμους χρηματικούς πόρους”.
Άμεση ήταν η αντίδραση του υποψηφίου περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα ο οποίος αμφισβητεί τα όσα ανέφερε ο Κώστας Αγοραστός και με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, υποστηρίζει : 
H περιφέρεια έδωσε στη δημοσιότητα ότι με τα έργα που έκανε άλλαξε το ενεργειακό αποτύπωμα της Θεσσαλίας. Δεν ξέρω ποιος του το έδωσε αυτό του περιφερειάρχη όμως λογικά θα έπρεπε να έχει κάποιον άνθρωπο για να μην εκτίθεται έτσι.
Για να πούμε μερικές αλήθειες εδώ. Γράφουν ότι εξοικονομούν 15000 τόνους CO2 το έτος , και έτσι η Θεσσαλία αλλάζει το ενεργειακό της αποτύπωμα . Αυτό είναι ανακριβές . Οι 15000 τόνοι ισοδυναμούν με 15000 στρέμματα δάσους , κάτι εντελώς λίγο για όλη την Θεσσαλία. Φανταστείτε ότι πριν ένα μήνα κάηκαν στην Αγχίαλο πολλές δεκάδες χιλιάδες στρέμματα, χωρίς να ντρέπεται κανείς. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για την περιφέρεια Θεσσαλίας να εξοικονομήσει σχεδόν 100.000 τόνους το έτος . Και πέτυχε μόνο το 15%.
Σε λίγο καιρό και καθώς προχωράμε προς τις εκλογές θα δημοσιεύσουμε και τι λένε οι κοινοτικοί για τις  επιτυχίες του περιφερειάρχη μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης