Νέα σκληρή μάχη στα Τρίκαλα Γιώργου Οικονόμου – Παπανδρεϊκών την Κυριακή Reviewed by Momizat on . O δεύτερος γύρος των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής στα Τρίκαλα δεν έχει ούτε τις αβεβαιότητες αλλά όπως φαίνεται ούτε και το κλίμα του πρώτου γύρου. Η τελική αναμέ O δεύτερος γύρος των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής στα Τρίκαλα δεν έχει ούτε τις αβεβαιότητες αλλά όπως φαίνεται ούτε και το κλίμα του πρώτου γύρου. Η τελική αναμέ Rating: 0

Νέα σκληρή μάχη στα Τρίκαλα Γιώργου Οικονόμου – Παπανδρεϊκών την Κυριακή

Νέα σκληρή μάχη στα Τρίκαλα Γιώργου Οικονόμου – Παπανδρεϊκών την Κυριακή

O δεύτερος γύρος των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής στα Τρίκαλα δεν έχει ούτε τις αβεβαιότητες αλλά όπως φαίνεται ούτε και το κλίμα του πρώτου γύρου.

Η τελική αναμέτρηση έχει άλλα δεδομένα και άλλα χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ένα αουτσάιντερ, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και στα Τρίκαλα οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ξεκίνησαν από την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες.

Η ένταση αυξάνεται .

Υποχρεώνονται να απευθυνθούν σε μια συγκεκριμένη δεξαμενή πολιτών, από τη στιγμή που στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας , δεν επιτρέπεται σε κανέναν πλέον του αριθμού 3.992 να συμμετάσχει, εάν προηγουμένως δεν είχε καταγραφεί και ψηφίσει την πρώτη Κυριακή.

Η μεγάλη διαφορά που πήρε ο πρώτος από τον δεύτερο στις εκλογές της περασμένης Κυριακής στα Τρίκαλα, λειτουργεί μάλλον ως εκρηκτική ύλη, παρά ως «λήξη της παράστασης».

Να υπενθυμίσουμε ότι πρώτος ο Νίκος Ανδουλάκης αναδείχθηκε σε ψήφους στο Νομό Τρικάλων λαμβάνοντας 1645 ψήφους με τον Γιώργο Παπανδρέου να έρχεται δεύτερος με 1216 και τρίτος να έρχεται Ανδρέας Λοβέρδος με 741

Συγκεκριμένα στο ν. Τρικάλων έλαβαν:

Νίκος Ανδρουλάκης 1645

Γιώργος Παπανδρέου 1216

Ανδρέας Λοβέρδος 741

Παύλος Χρηστίδης 209

Παύλος Γερουλάνος 129

Χάρης Καστανίδης 52

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή