Νέα συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Τετάρτη 18 Ιουνίου στα Δικαστήρια Τρικάλων ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!   Η κυβέρνηση δε σταματά το "θεάρεστο" της έργο! Συνεχίζει ακάθεκτη να εφορμ Τετάρτη 18 Ιουνίου στα Δικαστήρια Τρικάλων ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!   Η κυβέρνηση δε σταματά το "θεάρεστο" της έργο! Συνεχίζει ακάθεκτη να εφορμ Rating: 0

Νέα συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών στα Τρίκαλα

Νέα συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών στα Τρίκαλα

Τετάρτη 18 Ιουνίου στα Δικαστήρια Τρικάλων

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!

 

Η κυβέρνηση δε σταματά το “θεάρεστο” της έργο! Συνεχίζει ακάθεκτη να εφορμά εναντίον της κοινωνικής πλειοψηφίας.

 

Μας έχει στερήσει μισθούς, συντάξεις, παιδεία, υγεία, ασφάλιση, εργασία, δημοκρατικά κι εργασιακά δικαιώματα. Μας έχει στερήσει την αξιοπρέπειά μας. Εφορμά μέσω των τραπεζών που τις έχουμε χρυσοπληρώσει με το αίμα μας και των ασφαλιστικών ταμείων που οι ίδιοι κατάκλεψαν και ισοπέδωσαν μέσω του κουρέματος με το PSI, να πάρει τα σπίτια και τα χωράφια των λαϊκών οικογενειών.

 

Επί μήνες στα Τρίκαλα ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ χάρη στη μαζική κι ενεργητική συμμετοχή συμπολιτών και συλλογικοτήτων. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

 

Καλούμε τον τρικαλινό λαό, τις συλλογικότητες και τα σωματεία, να συμμετέχουν μαζικά κι αποφασιστικά στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 3 μμ, ώστε να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας και να στείλουμε μήνυμα αντίστασης κι ανυπακοής στην πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

 

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή