Νέα συνάντηση για το τσίπουρο Reviewed by Momizat on . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πρόκειται να διοργανώσει λαογραφική εκδήλωση με θέμα την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου. H εκδήλωση θ Η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πρόκειται να διοργανώσει λαογραφική εκδήλωση με θέμα την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου. H εκδήλωση θ Rating: 0

Νέα συνάντηση για το τσίπουρο

Νέα συνάντηση για το τσίπουρο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πρόκειται να διοργανώσει λαογραφική εκδήλωση με θέμα την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 στο πλαίσιο ανάδειξης της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Θα περιλαμβάνει παρουσίαση του παραδοσιακού τρόπου απόσταξης και θα πλαισιώνεται με παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών και χορών.

Καλούνται όλοι οι λαογραφικοί πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής των Τρικάλων, που διαθέτουν χορευτικές ομάδες, παραδοσιακή χορωδία και κάθε είδους σχετικό λαογραφικό υλικό που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στα τηλέφωνα 2431035106, 2431046103 (Υπεύθυνη Ευαγγελία Μπουντούρη).

Η δεύτερη συντονιστική συνάντηση των υπευθύνων των πολιτιστικών συλλόγων θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στον 1ο  όροφο την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 στις 8 το απόγευμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή