Νέα τρικαλινή στήριξη στη Γάζα Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μάρτη, η πρώτη εκδήλωση της Τρικαλινής Ομάδας Στήριξης της Πρωτοβουλίας « Ένα Καράβι για τη Γάζα», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τη Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μάρτη, η πρώτη εκδήλωση της Τρικαλινής Ομάδας Στήριξης της Πρωτοβουλίας « Ένα Καράβι για τη Γάζα», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τη Rating: 0

Νέα τρικαλινή στήριξη στη Γάζα

Νέα τρικαλινή στήριξη στη Γάζα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μάρτη, η πρώτη εκδήλωση της Τρικαλινής Ομάδας Στήριξης της Πρωτοβουλίας « Ένα Καράβι για τη Γάζα», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της καινούριας αποστολής που στόχο έχει την άρση του θαλάσσιου αποκλεισμού της Γάζας.

Έγινε προβολή της πρώτης παλαιστινιακής ταινίας που προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ το 2013, «5 ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ» (5 BROKEN CAMERAS) σε σκηνοθεσία του Παλαιστίνιου Εμάντ Μπουρνάτ και του Ισραηλινού Γκάι Νταβίντι. Ακολούθησε συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας Εμάντ Μπουρνάτ, που ήρθε από την Δ. Όχθη για να παραβρεθεί στην εκδήλωση, και τον Εσάμ Αλαντάσι, Παλαιστίνιο και μέλος της Πρωτοβουλίας.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ταινία και όσα μας μετέφεραν ο σκηνοθέτης και ο Εσάμ Αλαντάσι σχετικά με την ζωή στην Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, συγκλόνισαν τους παρευρισκομένους. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την παρουσία του. Θα ακολουθήσει και άλλη εκδήλωση για τον χρόνο της οποίας θα ενημερώσουμε έγκαιρα.

Τρικαλινή Ομάδα Στήριξης της Πρωτοβουλίας « Ένα Καράβι για τη Γάζα»

gazas gaza3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή