Νέα φάρσα για βόμβα στα Δικαστήρια Reviewed by Momizat on . Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Τρικάλων , έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Τρικάλων , έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία Rating: 0

Νέα φάρσα για βόμβα στα Δικαστήρια

Νέα φάρσα για βόμβα στα Δικαστήρια

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Τρικάλων , έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ συγχρόνως εκκενώθηκε το κτίριο.

Οι υπάλληλοι βγήκαν έξω και οι δικαστές διέκοψαν τις δίκες που βρίσκονταν σε εξέλιξη.  Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στις οδούς γύρω από το δικαστικό μέγαρο.

Κλιμάκιο πυροτεχνουργών της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με ειδικό σκύλο στην ανίχνευση εκρηκτικών, εισήλθε στο κτήριο και έψαξε σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους. Όμως δεν βρέθηκε τίποτα, καθώς αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για μία κακόγουστη φάρσα, σαν αυτές που συμβαίνουν συχνά στο δικαστικό μέγαρο Τρικάλων .

Με τη λήξη του συναγερμού, οι υπάλληλοι προσήλθαν στα γραφεία τους και οι δίκες ξανάρχισαν κανονικά.

Αφήστε το σχόλιο σας