Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τον Απρίλιο του 2012 ο Δήμος Τρικκαίων, καθοδηγούμενος από πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, ίδρυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με απώτερο σκοπό τη στήριξη των συνανθ Τον Απρίλιο του 2012 ο Δήμος Τρικκαίων, καθοδηγούμενος από πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, ίδρυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με απώτερο σκοπό τη στήριξη των συνανθ Rating: 0

Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων

Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων

Τον Απρίλιο του 2012 ο Δήμος Τρικκαίων, καθοδηγούμενος από πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, ίδρυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με απώτερο σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης. Μέχρι σήμερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει εξυπηρετήσει πάνω από εξακόσιες οικογένειες, οι οποίες επιλέχθηκαν με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, κατόπιν αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από κοινωνικούς επιστήμονες.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Στην προσπάθειά μας αυτή να στηρίξουμε όλο και περισσότερους  συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και έχοντας ως γνώμονα την αντικειμενική αξιολόγηση των αναγκών, προχωρούμε σε επαναξιολόγηση των συμμετεχόντων στο εν λόγω πρόγραμμα.

Στα πλαίσια αυτά, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα γίνονται δεκτές από 6/6/2014 έως 16/6/2014 στο γραφείο 237 της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων (2ος όροφος του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ) ,  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ( πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2431 3 51537 & 2431 0 26880 ) .

                                                               

                                                                               Ο Αντιδήμαρχος

                                                          Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης

                                                                                             

                                                                                  Σταύρος Τραγάνης

    


Αφήστε το σχόλιο σας