Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Reviewed by Momizat on .  Η ισχύς εν τη ενώσει Τον Απρίλιο του 2012 ο Δήμος Τρικκαίων ίδρυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθοδηγούμενος από πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης  και με απώτερο σ  Η ισχύς εν τη ενώσει Τον Απρίλιο του 2012 ο Δήμος Τρικκαίων ίδρυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθοδηγούμενος από πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης  και με απώτερο σ Rating: 0

Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

 Η ισχύς εν τη ενώσει

Τον Απρίλιο του 2012 ο Δήμος Τρικκαίων ίδρυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθοδηγούμενος από πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης  και με απώτερο σκοπό την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν, λόγω της οικονομικής κρίσης, έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης. Μέχρι σήμερα, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, έχουν εξυπηρετηθεί τριακόσιες εβδομήντα οικογένειες, οι οποίες επιλέχθηκαν, με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια,  κατόπιν αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από κοινωνικούς επιστήμονες.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας, που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Το κοινωνικό παντοπωλείο στηρίζει την λειτουργία του σε εθελοντικές προσφορές ,που πραγματοποιούνται από μη κυβερνητικές οργανώσεις, τοπικές βιομηχανίες, επιχειρήσεις και καταστήματα, από φιλανθρωπικά σωματεία και φορείς του Δήμου μας, από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Επειδή μέχρι σήμερα η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, αισθανόμαστε την υποχρέωση να  ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι μας στήριξαν τους τελευταίους μήνες:

–         Όλους τους Πολίτες του Ν. Τρικάλων, για την προσφορά τους

–         Τη Μ.Κ.Ο. «Γιατροί του Κόσμου»

–         Τη Γαλακτοβιομηχανία «ΟΛΥΜΠΟΣ»

–         Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων

–         Τα ζαχαροπλαστεία  «ΜΕΛΙΣΣΑ»

–         Το εργαστήριο πίτας «Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ»- Αφοί Ζιώγα

–         Τα σούπερ-μάρκετ LIDL HELLAS

–         Το ΟΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤ (είδη οικιακής χρήσης)

–         Την αντιπροσωπεία Τροφίμων ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

–         Την ABEE Τροφίμων BARILLA HELLAS

–         Τα είδη μαναβικής – Αφοί ΖΙΝΤΖΟΒΑ

–         Την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

–         Το Σύλλογο Μελισσοκόμων Τρικάλων

–         Τη Βιομηχανία Μπισκότων  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

–         Την κα Ανθή Παχή – Θερμοκήπια Αγροτικών Προϊόντων

–         Την κα Ντίντα Μπονώτη

–         Την κα Θεοδώρα Μητσιούλη

–         Την κα Ιωάννα Μόκκα

–         Την κα Δέσποινα Καλπία

–         Την κα Κων/να Παπαδογιάννη

Οι προσφορές τους περιλαμβάνουν τρόφιμα, υποδήματα, ρούχα, κλινοσκεπάσματα, λευκά είδη και παιδικά παιχνίδια. Τα είδη ρουχισμού, υποδήματα, παιχνίδια, κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση.

Στοχεύοντας στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας στήριξης όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη καλούμε τους συμπολίτες μας, που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν να απευθύνονται  στον υπεύθυνο του κοινωνικού παντοπωλείου, κ. Παναγιώτη Μαραγκό, στα τηλ.:6980547899 (συσκευή  what’s up) και 24310-26880, καθημερινά  τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Εκφράζουμε την ευχή να γίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων σημείο αναφοράς της ευαισθησίας, της ανθρωπιάς και της αγάπης σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε ως χώρα.

Ενημερώνουμε, επίσης, τους ενδιαφερόμενους ότι οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 μέχρι την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013, στο γραφείο  237 της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου (2ος όροφος), στο κτίριο της Νομαρχίας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

(Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή