Νέες αναταράξεις στη συμπολίτευση της Περιφέρειας Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Με καζάνι που βράζει μοιάζει στο εσωτερικό της η συμπολίτευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας! Ο κ. Περιφερειάρχης σφυρίζει αδιάφορα, ανακοινώνοντας έργα, ως εκπρόσωπ Με καζάνι που βράζει μοιάζει στο εσωτερικό της η συμπολίτευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας! Ο κ. Περιφερειάρχης σφυρίζει αδιάφορα, ανακοινώνοντας έργα, ως εκπρόσωπ Rating: 0

Νέες αναταράξεις στη συμπολίτευση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέες αναταράξεις στη συμπολίτευση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με καζάνι που βράζει μοιάζει στο εσωτερικό της η συμπολίτευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας! Ο κ. Περιφερειάρχης σφυρίζει αδιάφορα, ανακοινώνοντας έργα, ως εκπρόσωπος προσωποπαγούς παράταξης, αψηφώντας το θυμό, την απογοήτευση και τις προθέσεις των συνεργατών του, με τη βοήθεια των οποίων βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση.

Αν και στην τελευταία μάζωξη της ομάδας πλειοψηφίας, που έγινε αρχές του Δεκέμβρη, του έφταιγαν σύμβουλοι οκνηροί και απείθαρχοι, δημοσιογράφοι με εμπάθεια και προερχόμενοι από χώρο κατάπτυστο για τον ίδιο που διαμηνύουν ψεύδη, αν και αναζητούσε εναγωνίως εχθρούς και «πεθερές κακές» για τα κακώς κείμενα, αν και έβαζε τους συμβούλους του, ως άλλους στρατιώτες, να δηλώσουν ότι ευπειθώς αναφέρονται στη συνέχιση της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο, παρόλα αυτά τα προβλήματα στην ομάδα του συνεχίζονται – καθώς με την ασπιρίνη της αλλαγής των Αντιπεριφερειαρχών και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής καταλάγιασε τα συμπτώματα – η ομάδα του πάσχει από την ασθένεια της διχόνοιας…

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι τρικαλινοί σύμβουλοι δηλώνουν στην πλειοψηφία τους άκρως απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι – ασχέτως αν το αρνηθούν κατά την… «ανάκριση» – από τη συμπεριφορά του επικεφαλής, καθώς ο καιρός παρέρχεται και ουδεμία αλλαγή γίνεται, σύμφωνα με τις ξεκάθαρες δεσμεύσεις του ιδίου!

Το μόνο που απέμενε από τον κ. Αγοραστό ήταν η ανακοίνωση ονομάτων. Οι πρώτοι θεματικοί έμειναν για 14 μήνες, οι δεύτεροι για 12 και οι τρίτοι για 3 μήνες πριν τις εκλογές και 4 μετά. Δίκαιη μοιρασιά, δηλώνουν μειδιώντας οι σύμβουλοί του!

Μάλιστα ένας εξ αυτών πρότεινε να βάζει με τη μέθοδο του ρολογιού ανά μήνα και άλλον για το εναπομείναν χρονικό διάστημα για να κρατιούνται όλοι όμηροι…και οι διατελέσαντες και οι αναμείναντες! Αν και από τους διατελέσαντες έχει και διαρροές!

Εξάλλου η με κομπορρημοσύνη αναφορά στην κατά 80% ανανέωση του ψηφοδελτίου του, δεν προσμετράται στα θετικά του, αλλά στην αδυναμία του να κρατήσει με πολιτικές κινήσεις και με τη στρατηγική του σωστού επικεφαλής την ομάδα του ενωμένη!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή