Νέες αποκαλύψεις για την καθαριότητα στο νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται η αναταραχή στο χώρο της καθαριότητας του Νοσοκομείου,με συνέχεια των κινητοποιήσεων αλλά και απολύσεις καθαριστριών από την ιδιωτική εταιρεία που έ Συνεχίζεται η αναταραχή στο χώρο της καθαριότητας του Νοσοκομείου,με συνέχεια των κινητοποιήσεων αλλά και απολύσεις καθαριστριών από την ιδιωτική εταιρεία που έ Rating: 0

Νέες αποκαλύψεις για την καθαριότητα στο νοσοκομείο Τρικάλων

Νέες αποκαλύψεις για την καθαριότητα στο νοσοκομείο Τρικάλων

Συνεχίζεται η αναταραχή στο χώρο της καθαριότητας του Νοσοκομείου,με συνέχεια των κινητοποιήσεων αλλά και απολύσεις καθαριστριών από την ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει την εργολαβία της καθαριότητας του νοσηλευτικού ιδρύματος. Παράλληλα συνδικαλιστικοί φορείς συνεχίζουν τις επαφές με την διοίκηση του Νοσοκομείου για την επίλυση του προβλήματος, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει σημειωθεί κάποιο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ιδιωτική εταιρεία προχώρησε με προφορική ενημέρωση σε τέσσερις καθαρίστριες ότι απολύονται. Αυτό προκάλεσε αναταραχή και ένταση, και επί τόπου έσπευσαν στο Νοσοκομείο συνδικαλιστές  και η επιθεώρηση εργασίας.

Την ίδια ώρα η εργοδοσία προσέλαβε άλλες τέσσερις αντικαταστάτριες των απολυομένων, με αποτέλεσμα να επικρατήσει σύγχυση, αφού οι απολυόμενες δεν αποδέχονταν με αυτό τον τρόπο την απομάκρυνσή τους από την εργασία τους, αφού ούτε πληρώθηκαν, ούτε τους κοινοποιήθηκε κάποιο  έγγραφο.

Μιλώντας πάντως το πρωί στο “Ράδιο Ζυγός” ο διοικητής του Νοσοκομείου κ.Σουφλιάς, δήλωσε πως «έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την πληρωμή των εργαζομένων», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν θα πληρωθούν όλα τα οφειλόμενα, η μέρος αυτών, αλλά και με ποιο τρόπο και πότε, θα γίνονται από εδώ και πέρα οι πληρωμές. Επίσης ο κ. Σουφλιάς παραδέχτηκε εμμέσως πως η σύμβαση της ιδιωτικής εταιρείας είναι στον αέρα, αφού έχει λήξει από τον Ιανουάριο του 2014,και είναι απορίας άξιο πως η συγκεκριμένη εταιρεία παραμένει ανάδοχος του έργου της καθαριότητας, και δεν έχει γίνει νέος διαγωνισμός. Η συνέχεια πάντως αναμένεται ενδιαφέρουσα, και… δυναμική..

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή