Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με τον Θοδωρή Χήρα Reviewed by Momizat on . Ο Θεόδωρος (Άρης) Χριστάκος είναι η νέα δυναμική υποψηφιότητα που έρχεται να προστεθεί στον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» του Θεόδωρου Χήρα, ενός νέου ανθρώπου που η Ο Θεόδωρος (Άρης) Χριστάκος είναι η νέα δυναμική υποψηφιότητα που έρχεται να προστεθεί στον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» του Θεόδωρου Χήρα, ενός νέου ανθρώπου που η Rating: 0

Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με τον Θοδωρή Χήρα

Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με τον Θοδωρή Χήρα

Ο Θεόδωρος (Άρης) Χριστάκος είναι η νέα δυναμική υποψηφιότητα που έρχεται να προστεθεί στον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» του Θεόδωρου Χήρα, ενός νέου ανθρώπου που η μέχρι τώρα πορεία του καταδεικνύει πως είναι εργατικός και με μεγάλη ευαισθησία στον αθλητισμό.

Ο Ιωάννης Σβάνας κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γόμφων στον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα. Ο Ιωάννης Σβάνας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λυγαριά Τρικάλων, όπου ζει σήμερα. Είναι εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο των Γόμφων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θεόδωρος Χήρας, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η Σία Τζερεμέ, γνωρίζοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή της Πύλης και με όρεξη για πραγματική δουλειά για το καλό του Δήμου, αποδέχθηκε την πρόσκληση να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Πύλης στον συνδυασμό “Πύλης Όραμα” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή