Νέες εγγραφές στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων TDT …. !! Reviewed by Momizat on .   Με κέφι και πολλή όρεξη για χορό ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος της φετινής σεζόν για την Ακαδημία Χορού Τρικάλων! Νέα τμήματα, και νέα είδη χορού για όλα τ   Με κέφι και πολλή όρεξη για χορό ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος της φετινής σεζόν για την Ακαδημία Χορού Τρικάλων! Νέα τμήματα, και νέα είδη χορού για όλα τ Rating: 0

Νέες εγγραφές στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων TDT …. !!

Νέες εγγραφές στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων TDT …. !!

 

Με κέφι και πολλή όρεξη για χορό ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος της φετινής σεζόν για την Ακαδημία Χορού Τρικάλων! Νέα τμήματα, και νέα είδη χορού για όλα τα επίπεδα αλλά και για όλες τις ηλικίες είναι έτοιμα να τα εξερευνήσετε!

H ομάδα της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων ανανεωμένη   σας περιμένει να σας μυήσει στα βήματα του κάθε χορού και να σας μαγέψει! Γι αυτούς τους λόγους οι νέες  εγγραφές στην TDA μέχρι 4 Φεβρουαρίου   είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές όλων τον ηλικιών! . Επίσης η T.D.A. προσφέρει δωρεάν Zumba για όλους τους μαθητές της  και δωρεάν χορό για γονείς παιδιών 3-4 χρονών !!      

Χορέψτε και προπονηθείτε στο κεντρικότερο σημείο της πόλης (Ασκληπιού & Βύρωνος) με άνεση στις 2 αίθουσες διδασκαλίας της Τ.D.A.  συνολικής έκτασης  250 τετραγωνικών με ξύλινο πάτωμα ειδικό για χορευτές ,με αποδυτήρια, κουζίνα, W/C ανδρών, γυναικών, παιδιών και ένα εξαιρετικά φιλόξενο χώρο αναμονής.

 

Αξίζει να αναφέρουμε την πολυμελή ομάδα της TDA

Γιούλια Πεταράκη  (latin, arg tango, salsa, show dance)

Mάγδα Μπέττα  (hip hop, commercial)

Mίκα Παυλάκη  ( oriental)

Γρηγόρης Σάκκης  (arg tango, salsa)

Μάγδα Σαμαρά  (oriental , dancehall)

Γιώργος Παντέλης (Break Dance)

Jordan Nunez & Δήμητρα Τζατζιά   ( salsa, bachata , kizomba)

Άντζελα Πηλίγκου  (Σύγχρονο)

Άκης Μαυρομάτης (zumba)

Λώρα Τσάρα (pilates)

Κοσμάς Καφφές (Parkour-freerunning)

Βάλια Μπρίση (Δημιουργικός χορός)

  • Άλλες υπηρεσίες που προσφέρονται:
  • Αθλητικός χορός , προετοιμασία μελλόνυμφων , ειδικό πρόγραμμα για την προσχολική ηλικία, εκπαιδευτικά σεμινάρια.
  • Πακέτα προσφορών (οικογενειακά, φοιτητικά, κ.α.)

 

Εγγραφές – πληροφορίες    πραγματοποιούνται    Δευτέρα με Παρασκευή   12:00 – 14:00 και 18.00-22.00 , Σάββατο 11:00 – 21:00. Τηλ  2431038082 –   6972856380

Διεύθυνση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή