"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Νέες, εκπτωτικές, μαθητικές-φοιτητικές κάρτες από το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών προχώρησε  στην έκδοση μηνιαίων καρτών για τους μαθητές και τους φοιτητές της περιοχής οι οποίοι μετακινούνται από και προς την πόλη των Τρικάλων.

Με την νέα αυτή κάρτα οι μαθητές που θα τη χρησιμοποιούν θα έχουν συνολική έκπτωση στις μετακινήσεις τους περισσότερο από 50%.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την προμήθεια της κάρτας γονείς, μαθητές και φοιτητές μπορούν να απευθύνονται είτε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων (Βασιλείου Τσιτσάνη 5), είτε στο κεντρικό εκδοτήριο του τερματικού σταθμού επί της 28ης Οκτωβρίου και στο τηλέφωνο 2431076650.

Η απόφαση της διοίκησης ελήφθη με το σκεπτικό ότι εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης είναι εκατοντάδες οι οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων οι οποίες αδυνατούν να ανταποκριθούν στα βασικά τους έξοδα, πολλές δε εξ αυτών δεν μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους ούτε καν στα φροντιστήρια.

Η κίνηση αυτή έρχεται να συμβάλει αφενός στην διευκόλυνση των γονέων των παιδιών απαλλάσσοντάς τους από «έξτρα» μετακινήσεις τις απογευματινές ώρες, αλλά και να διευκολύνει σημαντικά θεωρούμε μαθητές, φοιτητές και φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρα Ξένων Γλωσσών τα οποία λειτουργούνε στα Τρίκαλα.

Στην προσπάθειά μας αυτή οφείλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα στην εξαιρετική συνεργασία που αναπτύξαμε για το σκοπό αυτό με τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων, καθώς και τα ξενόγλωσσα.

Για το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Ο πρόεδρος

    Δημήτρης Ιωάννου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης