"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

Νέες ενδιαφέρουσες δράσεις στα Τρίκαλα από το ΑΚΕΘ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ΑΚΕΘ δημιουργήθηκε για να αποτελέσει αναπτυξιακό μοχλό παρέχοντας
συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, διοργανώνοντας ποιοτικά σεμινάρια και υλοποιώντας Ευρωπαϊκά προγράμματα Κινητικότητας (ανταλλαγές νέων, κατάρτισης επαγγελματιών στο εξωτερικό, προγράμματα ανάπτυξης καινοτομιών κ.α.).


Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια πρόσθεσε στις δράσεις του και το ΑΚΕΘ –
Robotics AIR Lab που προωθεί την εκπαιδευτική ρομποτική, αξιοποιώντας έτσι την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι και συνδυάζοντάς την, με την ανακαλυπτική – διερευνητική μάθηση.

Οι ομάδες μας συμμετέχουν κάθε χρόνο σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κατακτώντας την τελευταία χρονιά την 3η θέση πανελληνίως .


Η ρομποτική απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη ρομποτική και τις βασικές αρχές της εκπαίδευσης STEM, αλλά και σε όσα έχουν πρότερη εμπειρία από ενασχόληση στο σπίτι, το σχολείο και φυσικά τα προηγούμενα χρόνια στο κέντρο μας.

Στα τμήματα μας παρακολουθούν παιδιά από προνήπια μέχρι και την πρώτη λυκείου.


Δεν συντρέχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να ασχοληθεί ένα παιδί με την ρομποτική πέραν της όρεξης να ασχοληθεί με αυτήν.

Τα σημερινά παιδιά είναι τόσο εξοικειωμένα με την τεχνολογία, ώστε το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια να υλοποιήσουν τις ιδέες τους!


Σας περιμένουμε λοιπόν μαζί με τα παιδιά σας στις εγκαταστάσεις του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας, Φουρνονησίων 4, το Σάββατο 26/09/2020 από 11π.μ. έως 01:00 μ.μ. ώστε να γνωρίσετε από κοντά τους εκπαιδευτές μας και τα παιδιά σας να ζήσουν από κοντά την εμπειρία.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.
Περισσότερες πληροφορίες στο ΑΚΕΘ: 2431024697.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης