Νέες επιτυχίες για τον ΠΑΣ Ασκληπιός Reviewed by Momizat on . Ικανοποίηση και ενθουσιασμό προκαλούν οι συμμετοχές των αθλητών του ΠΑΣ Ασκληπιού σε δύο ποδηλατικά αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο σαββα Ικανοποίηση και ενθουσιασμό προκαλούν οι συμμετοχές των αθλητών του ΠΑΣ Ασκληπιού σε δύο ποδηλατικά αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο σαββα Rating: 0

Νέες επιτυχίες για τον ΠΑΣ Ασκληπιός

Νέες επιτυχίες για τον ΠΑΣ Ασκληπιός

Ικανοποίηση και ενθουσιασμό προκαλούν οι συμμετοχές των αθλητών του ΠΑΣ Ασκληπιού σε δύο ποδηλατικά αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013

Αξιοπρεπής εμφάνιση για τον αθλητή Ζαλαγκίτη Γεώργιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας που έγινε στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στην Αθήνα στις 6 με 8 Σεπτεμβρίου 2013 , όπου ο αθλητής έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του στα αγωνίσματα Σκράτς και συλλογής πόντων αποκομίζοντας πλούσια εμπειρία και ανανέωσε το ραντεβού για τον Οκτώβριο όπου θα συμμετάσχει πάλι σε αγώνα πίστας , στα αγωνίσματα «ΟΜΝΙΟΥΜ»

Στον αγώνα BREVET Λάρισας 200χλμ η πολυάριθμη συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία . Αν εξαιρέσουμε ότι ο αθλητής Κατσίκας Ηρακλής λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας στην διάρκεια του αγώνα που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του αν και είχε διανύσει 140χλμ! Οι υπόλοιποι αθλητές τερμάτισαν άπαντες , και ορισμένοι πραγματοποίησαν και εξαιρετικό χρόνο.

Οι αθλητές που τερμάτισαν είναι οι εξής

Γκαγκανάτσιος Βαγγέλης

Γκαγκανάτσιος Σάκης

Καιρης Βασιλης

Κουσμαλής Αλέξης

Μπελέφας Ευθύμιος

Κουτσογιάννης Δημήτρης

Βλόντζος Γιώργος

Λιακούμης Βαγγέλης

Τσιουρής Δημήτρης

Οι αθλητές έτρεξαν έναν δύσκολο αγώνα γιατί εκτός από τις δύσκολες ανηφόρες του Σκλήθρου και του Παλαιού Παντελεήμονα – Καλλιπεύκης είχαν σε όλη την διαδρομή και ειδικά στα παράλια των νομών Λάρισας και Κατερίνης από Αγιόκαμπο έως Πλαταμώνα κόντρα άνεμο , που σε συνδυασμό με την αισθητή ζέστη που επικρατούσε έως 35οc έκανε την προσπάθεια των αθλητών εξαιρετικά δύσκολη . Οι παλμογράφοι κατέγραψαν καταναλώσεις από 5000 έως 7500 Kcal (θερμίδες)

Οι αγώνες αυτοί δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα αλλά μεταφέρουν τα μηνύματα του υγιούς ανταγωνισμού, της οργάνωσης και σωστής διαχείρισης  των αποθεμάτων δύναμης και ενέργειας του οργανισμού, της αυτοσυγκέντρωσης , της σωστής ψυχολογίας και ευεξίας αλλά και τα οφέλη που έχει η χρήση του ποδηλάτου στην σύγχρονη κοινωνία . Μηνύματα που απευθύνονται σε όλους και κυρίως στους νέους που πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό ειδικά στις μέρες μας μιας που ο κίνδυνος των ναρκωτικών και ο εθισμός στον ιντερνετικό τρόπο ζωής είναι ορατός !

Ευχαριστούμε την ΠΕΠΑ (Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών) τον ποδηλατικό σύλλογο Λάρισας και τους ποδηλάτες Λάρισας για την άρτια διοργάνωση του όμορφου αυτού αγώνα .

Οι αθλητές προετοιμάζονται για το BREVET Αθήνας 200χλμ στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 που συμπίπτει να είναι και η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις του Συλλόγου ΠΑΣ Ασκληπιός συνεχίζονται κάθε Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο και ώρα 16,00 με σημείο συνάντησης την είσοδο του Δημοτικού σταδίου Τρικάλων .

Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση του συλλόγου μας επικοινωνήστε με τους

Βαγγέλη Σταυρόπουλο: 6984282647

Ηρακλή Κατσίκα: 6932375976

Δημήτρη Κουτσογιάννη: 6978726866

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή