Νέες επιτυχίες του ΠΑΣ Ασκληπιός Reviewed by Momizat on . Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ποδηλατικός διασυλλογικός αγώνας 21η ανάβαση ανατολής που διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Πηνειός την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 μέσα σε ένα Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ποδηλατικός διασυλλογικός αγώνας 21η ανάβαση ανατολής που διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Πηνειός την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 μέσα σε ένα Rating: 0

Νέες επιτυχίες του ΠΑΣ Ασκληπιός

Νέες επιτυχίες του ΠΑΣ Ασκληπιός

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ποδηλατικός διασυλλογικός αγώνας 21η ανάβαση ανατολής που διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Πηνειός την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 μέσα σε ένα πραγματικά καταπράσινο και όμορφο περιβάλλον στους πρόποδες του Κισσάβου. Ο σύλλογος μας  συμμετείχε με τους αθλητές Βάσκος Στέφανος, Παππάς Άρης, Κοτρώτσιος Σωτήρης, Μάργαρης Θανάσης, Ματζανάς Σάκης, Κατσίκας Ηρακλής, Κουτσογιάννης Δημήτρης και Λιακούμης Βαγγέλης.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής Παππάς Άρης που τερμάτισε 6ος στην κατηγορία ανδρών με 7ο στην ίδια κατηγορία τον αθλητή Βάσκο Στέφανο. Επίσης σπουδαία εμφάνιση στην κατηγορία OPEN πραγματοποίησε ο αθλητής Ματζανάς Σάκης τερματίζοντας στην 2η θέση με 6ο στην ιδία κατηγορία τον αθλητή του συλλόγου Κατσίκα Ηρακλή . Στην κατηγορία masters στην 4η θέση  τερμάτισε ο αθλητής του συλλόγου Διβάνης Βαγγέλης .

Ακόμα στον διασυλλογικό αγώνα solair που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο αθλητής του ΠΑΣ Ασκληπιός Μέλλιος Λεωνίδας κατάφερε με σπουδαία πραγματικά εμφάνιση στην κατηγορία mini να πετύχει την 3η θέση .

Τέλος ο ΠΑΣ Ασκληπιός συμμετέχει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013  στον αγώνα brevet Χαλκίδας αγώνας αντοχής 200χλμ που διοργανώνει η ΠΕΠΑ Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών με τους αθλητές Κατσίκα Ηρακλή, Σκαπέτη Γιώργο, Κουτσογιάννη Δημήτρη , Λιακούμη Βαγγέλη και Κουσμαλή Αλέξη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις του Συλλόγου ΠΑΣ Ασκληπιός συνεχίζονται κάθε Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο και ώρα 16,00 με σημείο συνάντησης την είσοδο του Δημοτικού σταδίου Τρικάλων.

Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση του συλλόγου μας επικοινωνήστε με τους

Βαγγέλη Σταυρόπουλο: 6984282647

Ηρακλή Κατσίκα: 6932375976

Δημήτρη Κουτσογιάννη: 6978726866

 

Αφήστε το σχόλιο σας