Νέες παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Στα ανατολικά του Δήμου Τρικκαίων, στα χωριά του τομέα Α, συνεχίστηκαν τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες για τις 22 νέες παιδικές χαρές. Η αρχή έγινε με τα χωρι Στα ανατολικά του Δήμου Τρικκαίων, στα χωριά του τομέα Α, συνεχίστηκαν τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες για τις 22 νέες παιδικές χαρές. Η αρχή έγινε με τα χωρι Rating: 0

Νέες παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Νέες παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Στα ανατολικά του Δήμου Τρικκαίων, στα χωριά του τομέα Α, συνεχίστηκαν τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες για τις 22 νέες παιδικές χαρές.

Η αρχή έγινε με τα χωριά πιο κοντά στα Τρίκαλα, όπως η Αγία Κυριακή και συνεχίζεται με Χρυσαυγή, Πατουλιά κ.α., με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Κρανιά να εκφράζει την ικανοποίησή του από την πορεία των εργασιών.

Προηγήθηκε η έναρξη των εργασιών στον τομέα Β (π.χ. Γοργογύρι, Φωτάδα), μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των 22 χωριών, του οικισμού Τρίκκη και των Καρυών, όπου η παιδική χαρά θα εξυπηρετεί και παιδιά με αναπηρία.

Σε πρώτη φάση ο εργολάβος αποκαθηλώνει τις παλιές, ακατάλληλες και μη πιστοποιημένες παιδικές χαρές, τακτοποιώντας και ετοιμάζοντας τον χώρο για την εγκατάσταση των νέων οργάνων.

Επίσης, γίνονται όλες οι ετοιμασίες για τις πρόσθετες εργασίες που απαιτούνται για μια πιστοποιημένη παιδικά χαρά (βελτιώσεις στο έδαφος, περίφραξη κ.λπ.).

Μόλις ολοκληρωθούν τα έργα, ο Δήμος Τρικκαίων θα διαθέτει 60 νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές: οι 57 θα έχουν κατασκευαστεί με χρήματα που εξασφάλισε ο Δήμος και οι άλλες 3 αποτελούν δωρεά συμπολιτών.

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να αναζητά χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει παρόμοια έργα και σε άλλες περιοχές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή