Νέκρωσε την Τρικαλινή αγορά η αβεβαιότητα – σε τεντωμένο σχοινί οι επιχειρήσεις , χωρίς δίχτυ ασφαλείας οι εργαζόμενοι Reviewed by Momizat on . Η θεαματική επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας και στην Τρικαλινή κοινωνία. Μέσα σε κλίμα απόλυτης αβεβαιότητας για το αύριο Η θεαματική επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας και στην Τρικαλινή κοινωνία. Μέσα σε κλίμα απόλυτης αβεβαιότητας για το αύριο Rating: 0

Νέκρωσε την Τρικαλινή αγορά η αβεβαιότητα – σε τεντωμένο σχοινί οι επιχειρήσεις , χωρίς δίχτυ ασφαλείας οι εργαζόμενοι

agora

Η θεαματική επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας και στην Τρικαλινή κοινωνία. Μέσα σε κλίμα απόλυτης αβεβαιότητας για το αύριο και με τις τράπεζες κλειστές, η αγορά έχει κυριολεκτικά παγώσει, ενώ το πλέον ανησυχητικό είναι ότι πολλές επιχειρήσεις, ελλείψει ρευστότητας και με τις παραγγελίες να έχουν μηδενιστεί, προχωρούν σε «στάση πληρωμών» προς τους ίδιους τους εργαζομένους τους ή τους θέτουν σε «υποχρεωτική αργία».
Ήδη αρκετές είναι οι Τρικαλινές επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες που έχουν βυθιστεί στην αβεβαιότητα και σε καθεστώς στάσης πληρωμών.Το σοκ στην Τρικαλινή αγορά απειλεί με ένα ντόμινο στάσης πληρωμών που συμπαρασύρει φορολογικά έσοδα, μισθοδοσίες προσωπικού, υποχρεώσεις σε προμηθευτές, τα πάντα.

agora v

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή