Νέοι πυροβολισμοί στη Γαλλία – Αγνωστος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών Reviewed by Momizat on . Αντρας πυροβόλησε κατά δημοτικών αστυνομικών στο Porte de Chatillon, νότια του Παρισιού - Πρσοπάθησε να διαφύγει με το μετρό, αλλά συνελήφθη Νέος συναγερμός στη Αντρας πυροβόλησε κατά δημοτικών αστυνομικών στο Porte de Chatillon, νότια του Παρισιού - Πρσοπάθησε να διαφύγει με το μετρό, αλλά συνελήφθη Νέος συναγερμός στη Rating: 0

Νέοι πυροβολισμοί στη Γαλλία – Αγνωστος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

Νέοι πυροβολισμοί στη Γαλλία – Αγνωστος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

Αντρας πυροβόλησε κατά δημοτικών αστυνομικών στο Porte de Chatillon, νότια του Παρισιού – Πρσοπάθησε να διαφύγει με το μετρό, αλλά συνελήφθη

Νέος συναγερμός στη Γαλλία. Το πρωί της Πέμπτης ένας άντρας πυροβόλησε κατά δύο αστυνομικών στο Porte de Chatillon, νότια του Παρισιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ, δύο δημοτικοί αστυνομικοί κείτονται στο έδαφος. Ο ένας εκ των δύο εκτιμάται ότι είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

Ο άγνωστος που πυροβόλησε με Καλάσνικοφ προσπάθησε να διαφύγει με το μετρό, με αποτέλεσμα να σημάνει γενική κινητοποίηση, αλλά πριν λίγο συνελήφθη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή