Νέοι υποψήφιοι με τον Κ. Μαράβα Reviewed by Momizat on . Κίνηση νίκης από τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα στο Γαρδίκι. Κατάφερε να αποσπάσει το ΝΑΙ στη συμμετοχή στον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Ούτρα Κίνηση νίκης από τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα στο Γαρδίκι. Κατάφερε να αποσπάσει το ΝΑΙ στη συμμετοχή στον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Ούτρα Rating: 0

Νέοι υποψήφιοι με τον Κ. Μαράβα

Νέοι υποψήφιοι με τον Κ. Μαράβα

Κίνηση νίκης από τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα στο Γαρδίκι. Κατάφερε να αποσπάσει το ΝΑΙ στη συμμετοχή στον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Ούτρα του Δημητρίου, ο οποίος έχει επιτελέσει αντιδήμαρχος στον Δήμο Αιθήκων και Πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Γαρδικίου.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που γνωρίζει τον τόπο του, ξέρει να αφουγκράζεται την κοινωνία, έχει επίγνωση των προβλημάτων της περιοχής αλλά ταυτόχρονα έχει συναίσθηση των συγκριτικών  της πλεονεκτημάτων.

Μαζί με τον Κώστα Ούτρα, ακολουθώντας το παράδειγμά του, θέτουν υποψηφιότητα στο τοπικό Συμβούλιο Γαρδικίου άλλοι δυο νέοι άνθρωποι, που η νεολαία Γαρδικίου υπέδειξε.  Είναι ο Αριστείδης (Άρης) Αλεξίου του Αθανασίου και ο Κυριάκος Ελευθερίου του Σωτηρίου.

Ο κύκλος των υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται με τον Αθανάσιο Μπαμπούρη του Δημητρίου, ο οποίος διετέλεσε επι σειρά ετών αντιδήμαρχος στον Δήμο Αιθήκων.

Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία με την φρεσκάδα της νεολαίας ο τόπος μας έχει ελπίδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή