Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το απενταγμένο πρόγραμμα Reviewed by Momizat on . Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση για το απενταγμένο πρόγραμμα των «Γιατρών του κόσμου». Ο Δήμαρχος Τρικκαίων απάντησε στις δηλώσεις και στα στοιχεία που παρουσί Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση για το απενταγμένο πρόγραμμα των «Γιατρών του κόσμου». Ο Δήμαρχος Τρικκαίων απάντησε στις δηλώσεις και στα στοιχεία που παρουσί Rating: 0

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το απενταγμένο πρόγραμμα

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το απενταγμένο πρόγραμμα

Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση για το απενταγμένο πρόγραμμα των «Γιατρών του κόσμου». Ο Δήμαρχος Τρικκαίων απάντησε στις δηλώσεις και στα στοιχεία που παρουσίασε η παράταξη «Φυσάει Κόντρα» (αναλυτικά εδώ) πριν λίγες ημέρες. Για τη φράση περί «πολιτικής δειλίας» του κ. Δημ. Παπαθανασίου, ανέφερε ότι πρόκειται για «νοσηρότητα της πολιτικής και κάποιων πολιτικών». Για τα στοιχεία, ο κ. Λάππας επέρριψε εκ νέου ευθύνες στους υπαλλήλους για τα χαμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ανήγγειλε τη διενέργεια ΕΔΕ. Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη είχε παρουσιάσει κι άλλα στοιχεία.

Στη συνέχεια, δεν δόθηκε ο λόγος στον δημοτικό σύμβουλο κ. Β. Ζώη για να απαντήσει, καθώς το προεδρείο δεν θεώρησε ότι υφίστατο ζήτημα επί του προσωπικού. Ετσι, η παράταξη «Φυσάει Κόντρα» έκανε το εξής γραπτό σχόλιο:

«Το περιεχόμενο των δηλώσεων του δημάρχου κ. Λάππα στη συνεδρίαση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του για τα μέλη της παράταξής μας που αποκάλυψαν τις πολιτικές ευθύνες της δημοτικής αρχής για την σχεδόν σίγουρη απώλεια του προγράμματος “ενάντια στη φτώχεια”, επιβεβαιώνουν τον πανικό του.

Η μεθοδευμένη και προσυνενοημένη με το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου άρνηση να δωθεί ο λόγος στο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας ώστε να απαντήσει στους όψιμους ισχυρισμούς του , απέδειξε με πανηγυρικό τρόπο ότι διακατέχεται ακόμα από το αίσθημα πολιτικής δειλίας που του αποδώσαμε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου .

Ας μην ανησυχεί όμως. Την άνοιξη θα του απαντήσουν η κοινωνία και οι πολίτες».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή