Νέος Δήμαρχος, νέος στην ηλικία και στις ιδέες, ο Δημήτρης Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Ο πιο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων και ο δεύτερος που θητεύει με τον πατέρα του να έχει ήδη βρεθεί στο ίδιο αξίωμα (ο πρώτος ήταν ο Χρίστος Παν. Χατζηγάκης, ο πατέρα Ο πιο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων και ο δεύτερος που θητεύει με τον πατέρα του να έχει ήδη βρεθεί στο ίδιο αξίωμα (ο πρώτος ήταν ο Χρίστος Παν. Χατζηγάκης, ο πατέρα Rating: 0

Νέος Δήμαρχος, νέος στην ηλικία και στις ιδέες, ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Νέος Δήμαρχος, νέος στην ηλικία και στις ιδέες, ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Ο πιο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων και ο δεύτερος που θητεύει με τον πατέρα του να έχει ήδη βρεθεί στο ίδιο αξίωμα (ο πρώτος ήταν ο Χρίστος Παν. Χατζηγάκης, ο πατέρας του οποίου, Παναγιώτης Ιω. Χατζηγάκης, είχε εκλεγεί ομοίως Δήμαρχος), είναι από χθες το βράδυ ο Δημήτρης Κων/νου Παπαστεργίου.

Ο 40χρονος τρικαλινός διεκδίκησε με νέα – και ηλικιακώς και σε ιδέες – στη

συντριπτική της πλειονότητα ομάδα, τη Δημαρχία Τρικκαίων και τα κατάφερε.

Στηρίχθηκε στο φρέσκο, στο νέο, στο «λύσεις για τον Δήμο», στην ανάγκη για

«κοινή λογική», στη συσπείρωση και ενεργοποίηση των τρικαλινών, στην έξοδο από

τη νηνεμία. Επίσης, σε κοινωνικό επίπεδο, στηρίχθηκε στη γενιά που τώρα παίρνει

σταδιακά την οικονομική «εξουσία», διεκδικώντας αφεύκτως και την πολιτική.

Επίσης, σε κάποιες «παλιές καραβάνες», οι οποίες ξέρουν να κερδίζουν εκλογές και οι οποίες είναι απαραίτητες για μια νέα ομάδα.

Απέρριψε μετά βδελυγμίας το χρίσμα από τη ΝΔ, όπου στεκόταν και βρισκόταν, έλεγε με έμφαση ότι δεν έχει στήριξη από κανένα κόμμα. Υπήρχε, μεν ένας κύκλος ανθρώπων που έχουν κομματική ταυτότητα, αλλά αυτές ζητήθηκε να αφεθούν στην άκρη.

Ουσιαστικά, είναι η πιο φρέσκια σε ιδέες – μαζί το Φυσάει Κόντρα – ομάδα στον Δήμο μας και επί της ουσίας είναι αυτή που θα κληθεί να διαχειριστεί τον Δήμο μέχρι τις παραμονές τις νέας δεκαετίας – άρα και να τον προετοιμάσει. Η δε ηλεκτρονική καμπάνια, με ουσία και όχι με απλές φανφάρες για την τεχνολογία, έπιασε τόπο, αφού το νεανικό κοινό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υποψηφιότητα αυτή, ασπάστηκε το νέο.

Απομένει να φανεί, πόσο άμεσα, σύντομα και με τα λιγότερα δυνατά λάθη, η ομάδα του «ή αράζουμε ή αλλάζουμε» θα αλλάξει τον Δήμο. Πρώτο δείγμα, που πέρασε απαρατήρητο, ήταν ότι, στην πορεία από τον δεύτερο γύρο, ο κ. Παπαστεργίου πήγε για δεύτερη φορά (πρωτοφανές!) επίσκεψη στα χωριά του Δήμου. Αυτό ήταν καταλυτικό για την αίσθηση της μη εγκατάλειψης. Την οποία είχαν να λένε οι κάτοικοι όλων σχεδόν των χωριών του Δήμου.
Εξάλλου, στις δηλώσεις του, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά, ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας, την οικογένεια, τους τρικαλινούς φυσικά, αλλά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ότι αφέθηκαν στη άκρη οι κομματικές ταυτότητες, για να δουλέψουν όλοι, για την πόλη και τα χωριά.

Ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας…

Θανάσης Μιχαλάκης

dimarxos_papaster dimarxos_papaster1 dimarxos_papaster2 dimarxos_papaster12 dimarxos_papaster13 dimarxos_papaster11 dimarxos_papaster9 dimarxos_papaster7 dimarxos_papaster6 dimarxos_papaster5 dimarxos_papaster4 dimarxos_papaster3 dimarxos_papaster8

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας