Νέος Διοικητής στην 5η ΥΠΕ ο Νέστορας Αντωνίου Reviewed by Momizat on . Ο Νέστορας Αντωνίου είναι ο νέος διοικητής της 5ης ΥΠΕ και ο οποίος αντικαθιστά τον Λάζαρο Μακρή . Ο Νέστορας Αντωνίου ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία τ Ο Νέστορας Αντωνίου είναι ο νέος διοικητής της 5ης ΥΠΕ και ο οποίος αντικαθιστά τον Λάζαρο Μακρή . Ο Νέστορας Αντωνίου ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία τ Rating: 0

Νέος Διοικητής στην 5η ΥΠΕ ο Νέστορας Αντωνίου

DIOIKITIS  YPE

Ο Νέστορας Αντωνίου είναι ο νέος διοικητής της 5ης ΥΠΕ και ο οποίος αντικαθιστά τον Λάζαρο Μακρή . Ο Νέστορας Αντωνίου ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λάρισας ,απόφοιτος του οικονομικού Τμήματος της Νομικής σχολής( Πανεπιστήμιο Αθηνών) διοικητικός υπάλληλος μέχρι σήμερα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας , ανέπτυξε όλα τα χρόνια μια αξιόλογη πορεία στα τοπικά δρώμενα. Σε όλη την εργασιακή του θητεία συμμετείχε συνδικαλιστικά στο σχήμα Παρέμβαση Εργαζομένων με το οποίο επανειλημμένα εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, σύνεδρος στην ΠΟΕΔΗΝ ενώ εκλέχθηκε και στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Η κινηματική του δράση συνεχίσθηκε με τη συμμετοχή του στο κίνημα κατά των διοδίων και στο κίνημα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ.

Αφήστε το σχόλιο σας