Νέος θρήνος στην Οιχαλία Reviewed by Momizat on . Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 51 ετών, άφησε η Φωτεινή Παθέκα-Αγναντή στο Aichach της Γερμανίας. Η θανούσα έφυγε στις 4 τα  ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκ Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 51 ετών, άφησε η Φωτεινή Παθέκα-Αγναντή στο Aichach της Γερμανίας. Η θανούσα έφυγε στις 4 τα  ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκ Rating: 0

Νέος θρήνος στην Οιχαλία

Νέος θρήνος στην Οιχαλία

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 51 ετών, άφησε η Φωτεινή Παθέκα-Αγναντή στο Aichach της Γερμανίας.

Η θανούσα έφυγε στις 4 τα  ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο της κωμόπολης της Βαυαρίας μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο.

Αφήνει πίσω της τον σύζυγο της Ευάγγελο και τις δύο πολυλατρεμένες τις κόρες Κατερίνα και Έλενα.

Τραγική ειρωνεία: πριν ένα μήνα έχασε τον πατέρα της Ευάγγελο και λόγω της κατάστασης, της οποίας είχε περιέλθει, δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί στο τελευταίο του αντίο !

Η Φωτεινή θα φτάσει στην οικία της στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στις 1 το μεσημέρι θα τελεστή η Εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και εν συνεχεία θα οδηγηθεί στο κοιμητήριο, όπου το χώμα της Οιχαλίας θα την κρατάει για πάντα στην αγκαλιά της.

Τα χρήματα της κηδείας θα διατεθούν για εργασίες στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που τόσο λάτρευε και τις οποίες οραματιζόταν!
Πηγή oichalianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή