Νέος πρόεδρος στο Επιμελητήριο Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . Αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την εκλογή νέου Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. Στη συνεδρίαση που έγινε το απ Αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την εκλογή νέου Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. Στη συνεδρίαση που έγινε το απ Rating: 0

Νέος πρόεδρος στο Επιμελητήριο Καρδίτσας

Νέος πρόεδρος στο Επιμελητήριο Καρδίτσας

Αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την εκλογή νέου Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Στη συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης ο Ηλίας Αντωνίου, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία ως νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Στην διαδικασία της εκλογής ψήφισαν τα μέλη του συνδυασμού του κ. Αντωνίου και του κ. Ντενίση ενώ αντίθετα ο απελθών πρόεδρος κ. Β. Παππάς και τα μέλη που πρόσκεινται στον ίδιο απεχώρησαν (12 ψήφισαν – 9 αποχώρησαν).

Της διαδικασίας προήδρευσε το αρχαιότερο μέλος που ήταν ο κ. Παπουτσής και αντιπρόεδρος ήταν ο κ. Σαλιαράκης.

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα γίνει η εκλογή των υπολοίπων θέσεων στην διοίκηση και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η κατάθεση του προϋπολογισμού για το 2014.

Πηγή  karditsalive.net

Αφήστε το σχόλιο σας