Νέος πρόεδρος στο ΤΕΕ ο Νίκος Παπαγεωργίου Reviewed by Momizat on . Ο Λαρισαίος ηλεκτρολόγος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών Νίκος Παπαγεωργίου αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλ Ο Λαρισαίος ηλεκτρολόγος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών Νίκος Παπαγεωργίου αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλ Rating: 0

Νέος πρόεδρος στο ΤΕΕ ο Νίκος Παπαγεωργίου

Ο Λαρισαίος ηλεκτρολόγος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών Νίκος Παπαγεωργίου αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Στην κλασσικά πολύωρη εκλογική διαδικασία, που διήρκεσε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας 60μελούς Αντιπροσωπείας η οποία είχε προκύψει τον περασμένο Νοέμβριο από τις κάλπες των μηχανικών, αναδείχθηκαν τα 9 μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, μέσω αλλεπάλληλων ψηφοφοριών.

Νέος πρόεδρος στο ΤΕΕ ο Νίκος Παπαγεωργίου

Διαθέτοντας την απόλυτη πλειοψηφία στην Αντιπροσωπεία, η παράταξη ΔΚΜ που πρόσκειται στη ΝΔ, κατέλαβε πέντε από τις εννέα έδρες και ανέδειξε φυσικά και τον πρόεδρο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή