Νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Κ. Αγοραστός Reviewed by Momizat on . Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος εξελέγη, μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω Ένωσης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος εξελέγη, μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω Ένωσης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Rating: 0

Νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Κ. Αγοραστός

Νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Κ. Αγοραστός

Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος εξελέγη, μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω Ένωσης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε., αποτελούμενο από τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας και τα 12 νεοεκλεγέντα μέλη (νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι), ανέδειξε Πρόεδρό του τον Κώστα Αγοράστό με 15 ψήφους έναντι 7 ψήφων του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου και 3 ψήφων του υποψηφίου από το χώρο του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κατσιφάρα (Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας). Η φερόμενη ως υποψήφια, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, Ρένα Δούρου τελικά δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή