Νέος στεφανιογράφος σύντομα στο Νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Νέο στεφανιογράφο προϋπολογισμού 650.000,00 ευρώ αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Την έγκριση συμβασιοποίησης έδωσε ο περιφερε Νέο στεφανιογράφο προϋπολογισμού 650.000,00 ευρώ αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Την έγκριση συμβασιοποίησης έδωσε ο περιφερε Rating: 0

Νέος στεφανιογράφος σύντομα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Νέος στεφανιογράφος σύντομα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Νέο στεφανιογράφο προϋπολογισμού 650.000,00 ευρώ αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Την έγκριση συμβασιοποίησης έδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, με φορέα υλοποίησης το Τμήμα Προμηθειών του Γ. Ν. Τρικάλων και κύριο του έργου το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Τα τρία τελευταία χρόνια και σε συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας, 5ης ΥΠΕ και των διοικήσεων των νοσοκομείων της Θεσσαλίας κάναμε έναν αγώνα δρόμου για να εντάξουμε  νέα έργα και να καλύψουμε ανάγκες που υπήρχαν. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις υποδομές των νοσοκομείων της Θεσσαλίας, να τα καταστήσουμε λειτουργικότερα και αποδοτικότερα ώστε να συνεχίσουν το σημαντικό έργο που επιτελούν. Εξοπλίζουμε και αναβαθμίζουμε τη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο».

Η σύμβαση αφορά σε προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία Ψηφιακού Στεφανιογράφου, για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου. Το μηχάνημα περιλαμβάνει τον παρελκόμενο εξοπλισμό όπως προσδιορίζεται στις τεχνικές προδιαγραφές και περιγράφεται σαφώς στα τεύχη της Διακήρυξης. Οι τεχνικές προδιαγραφές, που χρησιμοποιούνται για την προμήθεια είναι οι ενιαίες τεχνικές προδιαγραφές του ΕΚΕΒΥΛ (Ερευνητικό Κέντρο Βιολογικών Υλικών), όπως έχουν εγκριθεί από την ΕΠΥ (Επιτροπή Προμηθειών Υγείας) και έχουν υιοθετηθεί από το ΔΣ του Νοσοκομείου. Στο αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνεται επίσης και η μαγνητική θωράκιση του χώρου εγκατάστασης του στεφανιογράφου. Μετά την έγκριση αυτή, προχωρά η σύναψη σύμβασης μεταξύ Νοσοκομείου και αναδειχθέντος αναδόχου προμηθευτή, για την υλοποίηση του έργου.

(Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή