Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Σε μία εποχή όπου η κοινωνία μας πλέον αναζητά λύσεις μακριά από αποτυχημένες συνταγές και πρόσωπα που τις υπηρέτησαν, ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση Τώρα» παρουσιά Σε μία εποχή όπου η κοινωνία μας πλέον αναζητά λύσεις μακριά από αποτυχημένες συνταγές και πρόσωπα που τις υπηρέτησαν, ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση Τώρα» παρουσιά Rating: 0

Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Παπαστεργίου

Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Παπαστεργίου

Σε μία εποχή όπου η κοινωνία μας πλέον αναζητά λύσεις μακριά από αποτυχημένες συνταγές και πρόσωπα που τις υπηρέτησαν, ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση Τώρα» παρουσιάζει σήμερα και άλλα νέα πρόσωπα, με φρέσκες ιδέες και διάθεση για προσφορά, ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στην κοινωνία των Τρικάλων και των χωριών, ανθρώπους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν – ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του –  για ν’ αλλάξουμε τις ζωές μας.

Κανένας αυτόκλητος «σωτήρας», κανένα κόμμα, κανένας φορέας δεν θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη, αν εμείς οι ίδιοι δεν το επιδιώξουμε, δεν το απαιτήσουμε, δεν ασχοληθούμε ενεργά με τα κοινά.

 Ο Δήμος Τρικκαίων χρειάζεται Επανεκκίνηση Τώρα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 epanek

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

 

 ANTHOPOYLOS LEONIDAS Ανθόπουλος Λεωνίδας του Γεωργίου
Γεννήθηκε το 1974.  Είναι Πτυχιούχος και Διδάκτωρ του Τμήματος Πληροφορικής Α.Π.Θ. Από το 2009 είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Διετέλεσε εμπειρογνώμων του ΥΠΕΞ σε θέματα ψηφιακής διπλωματίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στέλεχος της Α.Ε. «Η Κοινωνία της Πληροφορίας», επιστημονικός υπεύθυνος σε μεγάλα έργα πληροφορικής, ενώ απασχολήθηκε σε πλήθος εταιρειών και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, καθώς και σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

 
 GIANOYLH FRYNH Γιαννούλη Φεβρωνία (Φρύνη) του  Αχιλλέα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.

Είναι Σχεδιάστρια Μόδας της Σχολής Pan-Sic και δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στην πόλη μας. Υπήρξε επιμορφώτρια της ΝΕΛΕ σε προγράμματα της ειδικότητάς της. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιχειρηματικών αποστολών και κλαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Napoli, Milano).  Σήμερα, σπουδάζει στο ΕΑΠ Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, καθώς και στα ΙΕΚ ως τεχνικός Η/Υ.

 
 Created by Readiris, Copyright IRIS 2007 Ιακωβάκη Μαρίνα του Σπύρου
Γεννήθηκε στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων το 1969.

Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από το 2006 εργάζεται στον Ο.Α.Ε.Δ. Τρικάλων.

Εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος το 1998 στον Καποδιστριακό Δήμο Εστιαιώτιδας. Διετέλεσε αντιπρόεδρος Δ.Σ. (2010-2012) στο Δήμο Τρικκαίων.

 
 LERAS NIKOS Λέρας Νικόλαος του Βαΐου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1984.

Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ & Επικοινωνία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA, με κατεύθυνση τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Από το 2006 δραστηριοποιείται στον γεωργοκτηνοτροφικό κλάδο, ενώ από το 2011 ασχολείται με τον κλάδο των ΑΠΕ και ειδικότερα με τη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

 

MPARDAS MIXALIS

Μπάρδας Μιχαήλ του Δημητρίου
Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1984 δραστηριοποιείται  στα Τρίκαλα σαν Οικονομολόγος ελεύθερος επαγγελματίας. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της  Ένωσης Οικονομολόγων Ν. Τρικάλων, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου του Πιστωτικού  Αναπτυξιακού  Συν/σμού Ν. Τρικάλων, Μέλος της Διοίκησης της Συν/κής  Τράπεζας Θεσσαλίας (1998- 2012) και Γραμματέας  του ΔΣ της Τράπεζας,  Μέλος  του ΔΣ  της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος.

 
 MPOYRAS XRHSTOS Μπούρας Χρήστος του Ευαγγέλου
Γεννήθηκε στα Διαλεκτό Τρικάλων το 1957.

Αποφοίτησε από την Αστυνομική Ακαδημία (Τμήμα Αξιωματικών) καθώς και από την Σχολή Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης και μετεκπαιδεύτηκε στη Διαχείριση κρίσεων. Διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Τρικάλων και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου. Υπήρξε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, καθώς και Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών. Είναι Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

 
 NTAOYLAS PANAGIOTHS Νταούλας Παναγιώτης του Ιωάννη
Γεννήθηκε το 1975.

Μεγάλωσε στο Πυργετό Τρικάλων και κατοικεί στη Φωτάδα. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Καρανίκα και έχουν μία κόρη. Φοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και σήμερα είναι Σωφρονιστικός Υπάλληλος. Υπήρξε παίκτης της ομάδας του … Λυκείου Τρικάλων, που το 1993 κατέλαβε την 3η θέση παγκοσμίως στο σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

 
 PAPASIKAS THOMAS Παπασίκας Θωμάς του Δημητρίου
Γεννήθηκε το 1963 στα Τρίκαλα.

Εισήλθε στη Σχολή Ευελπίδων το 1981 απ’ όπου και αποφοίτησε με τον Βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πυροβολικού. Υπηρέτησε σε Μονάδες και Σχηματισμούς του στρατού ξηράς και αποστρατεύτηκε το έτος 2009. Ασχολείται ενεργά με την μεγαλύτερη  εθελοντική κίνηση νέων της Πατρίδος μας και σήμερα έχει τη ευθύνη της Περιφερειακής οργάνωσης της Κίνησης στην Θεσσαλία. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού/Τμήμα Τρικάλων (2007-2010).

 
 ROMBOS XRISTOFOROS Ρόμπος Χριστόφορος του Αποστόλου
Γεννήθηκε το 1983 στα Τρίκαλα όπου και διαμένει.

Σπούδασε Οικονομικά στο Τμήμα  Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και από το έτος 2010 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Υπήρξε υποψήφιος το 2013 στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 2010 είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δέσης.

 
 FOLINAS STEFANOS Φωλίνας Στέφανος  του Χρήστου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1975 και κατοικεί στο ιστορικό «Βαρούσι».

Είναι Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλ-λοντος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Κατάγεται από την Καλλιρρόη Ασπροποτάμου, είναι παντρεμένος με την Δεληχά Κατερίνα και έχει 3 παιδιά. Είναι αντιπρόεδρος στον σύλλογο εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Βαρούσι”, στον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρικάλων και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή