Νέους φοιτητές βράβευσε ο Μιχάλης Ταμήλος στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Χρήστου Σινάνη, συμμετείχε στην ειδική τελετή βράβευσης των εισαχ Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Χρήστου Σινάνη, συμμετείχε στην ειδική τελετή βράβευσης των εισαχ Rating: 0

Νέους φοιτητές βράβευσε ο Μιχάλης Ταμήλος στην Καλαμπάκα

TAMHLOS 2
Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Χρήστου Σινάνη, συμμετείχε στην ειδική τελετή βράβευσης των εισαχθέντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας που αποφοίτησαν την χρονιά που πέρασε από τα Λύκεια της Καλαμπάκας.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας, όπως κάθε χρονιά και παραβρέθηκαν όλοι οι επιτυχόντες μαθητές με τους γονείς τους, οι τοπικές και πολιτικές αρχές, οι διευθυντές των σχολείων και οι Καθηγητές τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και πολλοί μαθητές.
Ο κ. Ταμήλος, ευχήθηκε καλές σπουδές στους πρωτοετείς φοιτητές και τόνισε ότι οι γνώσεις κατακτιούνται με κόπο και προσπάθεια αλλά ανταμείβουν όλους όσους αγωνίζονται με επιμονή και υπομονή για να τις κατακτήσουν.
TAMHLOS  1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή