Νέο άλμπουμ από τον ελασσονίτη Sakis Gouzoni Reviewed by Momizat on . Ο Σάκης Γκουζώνης, με καταγωγή από την Ελασσόνα, είναι γνωστός διεθνώς για τα εκπληκτικά όμορφα ηλεκτρονικά ηχοτοπία του, τα οποία δημιουργούν μια πληθώρα θετικ Ο Σάκης Γκουζώνης, με καταγωγή από την Ελασσόνα, είναι γνωστός διεθνώς για τα εκπληκτικά όμορφα ηλεκτρονικά ηχοτοπία του, τα οποία δημιουργούν μια πληθώρα θετικ Rating: 0

Νέο άλμπουμ από τον ελασσονίτη Sakis Gouzoni

Νέο άλμπουμ από τον ελασσονίτη Sakis Gouzoni

sakis_gouzonis_albumΟ Σάκης Γκουζώνης, με καταγωγή από την Ελασσόνα, είναι γνωστός διεθνώς για τα εκπληκτικά όμορφα ηλεκτρονικά ηχοτοπία του, τα οποία δημιουργούν μια πληθώρα θετικών συναισθημάτων στους ακροατές. Το καλοκαίρι του 2014 βρίσκει τον πολυβραβευμένο συνθέτη με ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ, το έβδομο κατά σειρά, το οποίο ονομάζεται «Golden Heart» και περιλαμβάνει δέκα πρωτότυπα κομμάτια ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής.

 

Ο Σάκης Γκουζώνης, γνωστός στο εξωτερικό ως Sakis Gouzonis, ξεκίνησε την προσωπική του δισκογραφία το 2008, ενώ από την προηγούμενη χρονιά είχε ήδη αρχίσει να διαδίδεται η μουσική του μέσω του μεγαλύτερου μουσικού κοινωνικού δικτύου MySpace, όπου περισσότεροι από 370.000 ακροατές έγιναν οπαδοί της μουσικής του. Μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει 7 μουσικά άλμπουμ, έχει βραβευτεί συνολικά 10 φορές σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια είναι ο δημοφιλέστερος Έλληνας ηλεκτρονικός συνθέτης και ενορχηστρωτής, έχοντας περισσότερους από 530.000 οπαδούς σε 220 χώρες.

 

Οι φίλοι της ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής μπορούν να κατεβάσουν σε μορφή MP3 το νέο άλμπουμ εντελώς δωρεάν μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του συνθέτη στο www.sakisgouzonis.com.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή