Νέο βιωματικό σεμινάριο από το ΚΚΠ Reviewed by Momizat on . Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (Κέντρο Κοιν. Παρεμβ.), σε συνεργασία με την Α/βάθμια Εκπαίδευση, πραγματο Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (Κέντρο Κοιν. Παρεμβ.), σε συνεργασία με την Α/βάθμια Εκπαίδευση, πραγματο Rating: 0

Νέο βιωματικό σεμινάριο από το ΚΚΠ

Νέο βιωματικό σεμινάριο από το ΚΚΠ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (Κέντρο Κοιν. Παρεμβ.), σε συνεργασία με την Α/βάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησε τριήμερο βιωματικό σεμινάριο Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης  με θέμα: «Την προώθηση της ψυχοκοινωνικής υγείας στη σχολική κοινότητα», βασισμένο στο εκπαιδευτικό υλικό «Δεξιότητες για παιδιά του Δημοτικού».

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος είναι σε εξέλιξη και δεύτερο σεμινάριο Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας, βασισμένο στο υλικό «Δεξιότητες για παιδιά του Δημοτικού» .

Επιπλέον, το Κέντρο Πρόληψης προγραμματίζει βιωματικό σεμινάριο με θέμα: Πρόληψη – Δεξιότητες παιδιών» σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, οι ημερομηνίες του οποίου σύντομα θα ανακοινωθούν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή