Νέο ΔΣ και απογευματινό από τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας πραγματοποιεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. απογευματινό στο καφέ EDELWEISS, στην O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας πραγματοποιεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. απογευματινό στο καφέ EDELWEISS, στην Rating: 0

Νέο ΔΣ και απογευματινό από τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου Καλαμπάκας

Νέο ΔΣ και απογευματινό από τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου Καλαμπάκας

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας πραγματοποιεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. απογευματινό στο καφέ EDELWEISS, στην Καλαμπάκα. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.
Το απογευματινό αυτό έχει ως σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την καθιερωμένη 5ήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ’ Λυκείου.
Αποτελεί μακρόχρονη παράδοση οι μαθητές αλλά και οι σύλλογοι των Λυκείων να διοργανώνουν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ώστε να συγκεντρώσουν συμπληρωματικά χρήματα για την εκδρομή τα οποία θα ελαφρύνουν την οικογενειακή δαπάνη, πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια που η κρίση έχει επηρεάσει ακόμη και τις εκδρομές των παιδιών.
Η 5ήμερη εκδρομή είναι το όνειρο των μαθητών από την στιγμή που μπαίνουν στο Λύκειο. Όλοι οι γονείς πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και να στηρίξουν την εκδήλωση για να ενισχύσουν την εκδρομή των παιδιών τους αλλά και να περάσουν ένα ευχάριστο Κυριακάτικο απόγευμα.

Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας πραγματοποίησε αρχαιρεσίες για την εκλογή μελών στο Δ.Σ. του Συλλόγου. Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Τακτικά Μέλη
Πρόεδρος: Μπέντας Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Σιάχος Αχιλλέας
Γραμματέρας: Μπαλάνη – Αρσενίου Ελένη
Ταμίας: Γκουτζηγιάννη – Παπαδοπούλου Ελένη
Μέλη: Μπένα Άννα, Κεραμά Έφη, Παπούλιας Βασίλειος

Αναπληρωματικά μέλη
Κατσικάς Νικόλαος, Μέλιου Βαΐτσα, Σαβάκης Γεώργιος, Γάσια Ρίτσα

Εξελεγκτική επιτροπή
Γάζου Ζησούλα, Ζάρα Αικατερίνη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή