Νέο ΔΣ στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Τρικάλων με θέμα ημε Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Τρικάλων με θέμα ημε Rating: 0

Νέο ΔΣ στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων

Νέο ΔΣ στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Τρικάλων με θέμα ημερήσιας διάταξης την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  1. Χρυσόστομος Κυρίτσης – Πρόεδρος
  2. Ιωάννης Κυρίτσης – Γενικός Γραμματέας
  3. Νικόλαος Χλωρός – Ταμίας
  4. Θανάσης Κυρίτσης – Μέλος
  5. Ιωάννης Δημουλάς – Μέλος

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης ανέφερε στο Σώμα τις βασικές προτεραιότητες:

  • Πραγματοποίηση στο άμεσο προσεχές διάστημα Σχολής Υποψηφίων Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης για το Ν. Τρικάλων
  • Πρόσκληση – συνεργασία με τον νεοσύστατο Σύλλογο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Τρικάλων
  • Συνάντηση – πρόσκληση με ομάδες, παράγοντες και προπονητές όλων των ομάδων του νομού για ανταλλαγή απόψεων στα πλαίσια της βελτίωσης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης
  • Μαζική συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Τρικάλων σε εκδηλώσεις – δραστηριότητες της ΚΕΔ / ΕΣΚΑΘ και συνεργασία με τον εκπρόσωπο της ΚΕΔ στα Τρίκαλα κο Σίμο Κουσαΐτη.

Αφήστε το σχόλιο σας