Πολιτικό γραφείο στη στοά του ταχυδρομείου νοίκιασε ο Γιώργος Οικονόμου για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου.
Εκεί ήταν κάποτε και το πολιτικό γραφείο του πρώην βουλευτή του Πασόκ Χρήστου Χάϊδου.
Όσο και να μη το θέλουμε, έχει ένα συμβολισμό.
Το σύστημα καλά κρατεί θα μπορούσαν να πουν οι Χαϊδαίοι, Γιάννης και Κώτσιος.
Σημασία έχει ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Χαϊδαίων και των Οικονομαίων ετοιμάζονται για νέο ματς και έτσι ομορφαίνουν τις ζωές μας.
Αλί και τρις Αλί, σύρε να φέρεις τον Αλή να με καρατομήσει!
Εμπνευστής της ιδέας είναι η Σούλα. Όλη μέρα εκεί γύρω γυρίζει που είναι και το γραφείο του γιού της Άρη.
Για να έχει άμεση πρόσβαση με τα ρομά, που είναι όλη μέρα στο Ταχυδρομείο για επιδόματα.
Ο Χάϊδος δεν χρειάζεται γραφείο. Τρέχει όλη μέρα ο Κώτσιος με τη μηχανή και τις σήρηγγες
Λες και έχουν ανάγκη από παράδες. Και οι δύο φραγκάτοι είναι , τους άφησαν περιουσίες οι μπαμπάδες. Τι ψηφίζετε βρε γκαφάλια
Δεν θα εκλεγεί κανένας από τους δύο. Χορτάσαμε οικογενειοκρατία, όχι άλλη.
Να πάει στον Ηλιάδη ο Χάιδος να του βρει το καλύτερο γραφείο στα Τρίκαλα.
Ας ειν καλά ο πρόεδρος Αλέξης που για να μαζέψει ψηφαλάκια, μαζεύει ότι νάναι. Δεν το λες και φοβερό το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ! Μια άνεργη και άεργη εκπαιδευτικός, ένας κύριος που σε γυρίζει στη δεκαετία του 70′ 80′, ένας που βρίζει όλον τον κόσμο και άντε να σώσει την κατάσταση μια από μικρή στο μεροκάματο και ίσως κι ένας δάσκαλος. Αντάξιο ενός “αριστερού¨ κόμματος. Ένας “Γεωργούλης”, τους λείπει.
Άνθρωποι, άνθρωποι, προς τι το αίμα, προς τι το μίσος, προς τι ο αλληλοσπαραγμός; Για όλους υπάρχει γη*, για όλους υπάρχει ήλιος**. Και θεμέλιο της ευτυχίας η δικαιοσύνη*** και η αγάπη.
Υ.Γ. Αλέκος Σακελλάριος ο μέγας… Το ”μεταφέρει” ο Χρήστος Τσαγανέας.
* γη= μπεζαχτάς(ταμείο Τουρκιστί)
**ήλιος=φατσιμάρε(αυτοπροβολή Βλαχιστί)
***δικαιοσύνη= σιτ χάι εντ γκαζ(Αγγλιστί).
Οι Βροντάκηδες και οι Φουρτουνάκηδες παλεύουν για την πολιτική τους επιβίωση… Λησμονούν όμως ότι η κοινωνία των Τρικάλων έχει και μνήμη και κρίση…θα έλθει η ώρα του λογαριασμού..
Ο ένας θα βγει πρώτος και ο άλλος τέταρτος
Τον Χάιδο δεν του είπε κανένας ότι βρίζοντας τον Οικονόμου τον διαφημίζει.Είναι το σύνδρομο του χαμηλού.