Νέο “Οχι” τρικαλινών δασκάλων στην αξιολόγηση Reviewed by Momizat on . Με τη συμμετοχή τριάντα περίπου διευθυντών ολοκληρώθηκε σήμερα και στα Τρίκαλα το σεμινάριο για την αξιολόγηση που αφορούσε διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας εκπ Με τη συμμετοχή τριάντα περίπου διευθυντών ολοκληρώθηκε σήμερα και στα Τρίκαλα το σεμινάριο για την αξιολόγηση που αφορούσε διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας εκπ Rating: 0

Νέο “Οχι” τρικαλινών δασκάλων στην αξιολόγηση

Νέο “Οχι” τρικαλινών δασκάλων στην αξιολόγηση

Με τη συμμετοχή τριάντα περίπου διευθυντών ολοκληρώθηκε σήμερα και στα Τρίκαλα το σεμινάριο για την αξιολόγηση που αφορούσε διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι υπόλοιποι τριάντα διευθυντές συμμετείχαν στη 48ωρη απεργία που κήρυξε για χθες και σήμερα η Δ.Ο.Ε.

Στο πλευρό των διευθυντών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το 10ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων  βρέθηκαν και δεκάδες δάσκαλοι οι οποίοι συμμετείχαν στην τρίωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ για να διαμαρτυρηθούν για την ιδιότυπη αξιολόγηση που προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

Και σήμερα δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες σε βάρος των διευθυντών που συμμετείχαν στο σεμινάριο ενώ ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, κάλεσαν τους συναδέλφους τους να είναι σε επαγρύπνηση εν όψει της «λαίλαπας που έρχεται στην εκπαίδευση».

daskaloi_apergia1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή