"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Νέο πρόγραμμα από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις Καρυές Τρικάλων, η παρουσίαση του προγράμματοςSummer School: Μαθαίνω μέσα από την κίνηση.

Νέο πρόγραμμα από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

Ο Επιστημονικός υπεύθυνος του καινοτόμου αυτού προγράμματος, Δρ. Γεροδήμος Βασίλειος Αναπληρωτής καθηγητής προπονητικής, ανέφερε ότι το πρόγραμμα σχεδιάστηκε υπηρετώντας το όραμα του ΤΕΦΑΑ-ΠΘ να συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της ευρωστίας και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων μεταφέροντας στην κοινωνία την επιστημονική έρευνα και τη γνώση. Η  άσκηση, όπως δήλωσε, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

 

Στη συνέχεια ο Δρ. Γεροδήμος Βασίλειος ανέλυσε τους στόχους του Summer School και παρουσίασε τις επιστημονικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 11 ημέρες λειτουργίας του (από 27 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2016) δίνοντας έμφαση σε θέματα ασφάλειας των παιδιών. Τέλος αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς του προγράμματος προσκάλεσε τα παιδιά – μαθητές (δημοτικού και γυμνασίου) της Δυτικής Θεσσαλίας να λάβουν μέρος στην πρωτότυπη αυτή εκπαιδευτική δράση. Επίσης ανακοίνωσε την ιστοσελίδα (www.healthykids.g/summerschool),τα τηλέφωνα (2431047030, 694464035), και το mail (healthykids@uth.gr) επικοινωνίας με την επιστημονική ομάδα για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης