Νέο πρόγραμμα από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις Καρυές Τρικάλων, η Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις Καρυές Τρικάλων, η Rating: 0

Νέο πρόγραμμα από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

Νέο πρόγραμμα από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις Καρυές Τρικάλων, η παρουσίαση του προγράμματοςSummer School: Μαθαίνω μέσα από την κίνηση.

Νέο πρόγραμμα από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

Ο Επιστημονικός υπεύθυνος του καινοτόμου αυτού προγράμματος, Δρ. Γεροδήμος Βασίλειος Αναπληρωτής καθηγητής προπονητικής, ανέφερε ότι το πρόγραμμα σχεδιάστηκε υπηρετώντας το όραμα του ΤΕΦΑΑ-ΠΘ να συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της ευρωστίας και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων μεταφέροντας στην κοινωνία την επιστημονική έρευνα και τη γνώση. Η  άσκηση, όπως δήλωσε, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

 

Στη συνέχεια ο Δρ. Γεροδήμος Βασίλειος ανέλυσε τους στόχους του Summer School και παρουσίασε τις επιστημονικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 11 ημέρες λειτουργίας του (από 27 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2016) δίνοντας έμφαση σε θέματα ασφάλειας των παιδιών. Τέλος αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς του προγράμματος προσκάλεσε τα παιδιά – μαθητές (δημοτικού και γυμνασίου) της Δυτικής Θεσσαλίας να λάβουν μέρος στην πρωτότυπη αυτή εκπαιδευτική δράση. Επίσης ανακοίνωσε την ιστοσελίδα (www.healthykids.g/summerschool),τα τηλέφωνα (2431047030, 694464035), και το mail (healthykids@uth.gr) επικοινωνίας με την επιστημονική ομάδα για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή