Νέο πρόγραμμα κατά του αλκοόλ από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διεξάγεται έρευνα, χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ, σχετική με το αλκοόλ και την άσκηση. Στο πλαίσιο αυτής της έρευν Στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διεξάγεται έρευνα, χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ, σχετική με το αλκοόλ και την άσκηση. Στο πλαίσιο αυτής της έρευν Rating: 0

Νέο πρόγραμμα κατά του αλκοόλ από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Νέο πρόγραμμα κατά του αλκοόλ από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων
Στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διεξάγεται έρευνα, χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ, σχετική με το αλκοόλ και την άσκηση. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, καλούνται άτομα που δεν ασκούνται ιδιαίτερα και τα οποία πίνουν αλκοόλ συστηματικά (πάνω από 14 ποτά την εβδομάδα για τους άντρες, πάνω από 7 ποτά την εβδομάδα για τις γυναίκες) να συμμετέχουν στην ερευνητική διαδικασία. Η συμμετοχή περιλαμβάνει δωρεάν προσωπική εκγύμναση για 2 μήνες, καθώς και αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης και διαφόρων αιματολογικών και άλλων δεικτών που θα δώσουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των συμμετεχόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Γεωργακούλη Καλλιόπη  στο τηλέφωνο 24310 47055 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από τις 9:00 έως τις 14:00.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή