Νέο πρόσωπο για τη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Ένα νέο πρόσωπο, εξ Οιχαλίας αλλά… εκ Γερμανίας, θα κατέλθει, όπως όλα δείχνουν, στον Δήμο Φαρκαδόνας ως υποψήφιος Δήμαρχος, Ο Βασίλης Σακελλαρίου, γνωστός με τ Ένα νέο πρόσωπο, εξ Οιχαλίας αλλά… εκ Γερμανίας, θα κατέλθει, όπως όλα δείχνουν, στον Δήμο Φαρκαδόνας ως υποψήφιος Δήμαρχος, Ο Βασίλης Σακελλαρίου, γνωστός με τ Rating: 0

Νέο πρόσωπο για τη Φαρκαδόνα

Νέο πρόσωπο για τη Φαρκαδόνα

Ένα νέο πρόσωπο, εξ Οιχαλίας αλλά… εκ Γερμανίας, θα κατέλθει, όπως όλα δείχνουν, στον Δήμο Φαρκαδόνας ως υποψήφιος Δήμαρχος, Ο Βασίλης Σακελλαρίου, γνωστός με το προσωνύμιο… «μαύρος» (ελέω μελαχρινής επιδερμίδας), επιχειρηματίας επί σειρά ετών, επιτυχημένος στο εξωτερικό, ήδη έχει προχωρήσει σε επαφές με άτομα της κοινωνίας του Δήμου. Εχει, δε, φτάσει σε σημείο προχωρημένο, με τις επαφές να αφορούν και σε ζητήματα προωθημένα, για τα του Δήμου.

Η τοπική κοινωνία τον γνωρίζει από την πορεία του στα επαγγελματικά και ο ίδιος, μαζί με τους συνεργάτες του, θεωρεί ότι θα κατορθώσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες για μια ουσιαστική προκοπή της περιοχής.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας