Νέο πρότζεκτ για το λεωφορείο χωρίς οδηγό – Στο δημαρχείο ο Θεοδωράκης (Βίντεο) Reviewed by Momizat on . Το σχέδιο για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό παρουσίασε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, υποψήφιο ευρωβ Το σχέδιο για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό παρουσίασε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, υποψήφιο ευρωβ Rating: 0

Νέο πρότζεκτ για το λεωφορείο χωρίς οδηγό – Στο δημαρχείο ο Θεοδωράκης (Βίντεο)

Νέο πρότζεκτ για το λεωφορείο χωρίς οδηγό – Στο δημαρχείο ο Θεοδωράκης (Βίντεο)

Το σχέδιο για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό παρουσίασε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέπτεται από το πρωί της Δευτέρας την πόλη των Τρικάλων, με πρώτο σταθμό το Δημαρχείο όπου ενημερώθηκε για τα υπό εξέλιξη έργα στην περιοχή. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωράκη για το συνεχές ενδιαφέρον που δείχνει για τα Τρίκαλα και του σύστησε τους συνεργάτες του από το Πολυτεχνείο, αλλά και ξένες εταιρίες που προσπαθούν να προσαρμόσουν στις δυνατότητες της πόλης, μία πρωτόγνωρη ρομποτική τεχνολογία.

Οι πλήρεις δηλώσεις τους μετά την συνάντηση:
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Χαρά μου σήμερα να ξεκινήσει η εβδομάδα με έναν παλιό καλό φίλο, τον Σταύρο Θεοδωράκη. Σήμερα έτυχε να μας πετύχει την ώρα που συζητούσαμε με μία από τις εταιρίες με τις οποίες θα τρέξουμε το νέο πρότζεκτ του λεωφορείου χωρίς οδηγό. Πίσω μας έχουμε την Ευρώπη, τον κόσμο όλο. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που πρέπει και θέλουμε να στείλουμε, εξωστρέφεια, να ανοιχτούμε, να σκεφτούμε διαφορετικά».
Σταύρος Θεοδωράκης: «Είναι πάντα χαρά μου όταν έρχομαι στην πόλη των Τρικάλων και όταν συναντώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έναν δήμαρχο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι πάνω από κόμματα, πάνω από συμφέροντα και συντεχνίες και μπορεί να κάνει ουσιαστικό έργο. Ενημερωθήκαμε για άλλη μια φορά για τα προβλήματα της περιοχής που ποτέ δεν τελειώνουν και πάντα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Είμαστε στα πλαίσια μιας μεγάλης περιοδείας, όπως ξέρετε, σε όλη την Ελλάδα. Είμαι εδώ με υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κινήματος. Θα επισκεφτούμε την πόλη, θα επισκεφτούμε φίλους, θα μιλήσουμε με παραγωγούς και ελπίζω ότι θα ακούσουν την πρότασή μας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές».
Τον Σταύρο Θεοδωράκη στην περιοδεία του στα Τρίκαλα συνοδεύουν εκτός του Γιάννη Κωνσταντινίδη, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Ποτάμι Παντελής Αβραμίδης, Θεόδωρος Τσίκας, Θανάσης Χειμωνάς. .
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Παναγιώτης Πιλάτος, στέλεχος του Ποταμιού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση Τώρα” του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου.

Δείτε τα βίντεο με τη συνάντηση και τις δηλώσεις τους:

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή