Νέο ρατσιστικό-εθνικιστικό κρεσέντο από τον Τσιάρτα Reviewed by Momizat on . Μετά τις ομοφοβικές αναρτήσεις του, για το θέμα της ταυτότητας φύλου, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας ξαναχτύπησε για θέμα της σημαίας, Μετά τις ομοφοβικές αναρτήσεις του, για το θέμα της ταυτότητας φύλου, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας ξαναχτύπησε για θέμα της σημαίας, Rating: 0

Νέο ρατσιστικό-εθνικιστικό κρεσέντο από τον Τσιάρτα

Νέο ρατσιστικό-εθνικιστικό κρεσέντο από τον Τσιάρτα

Μετά τις ομοφοβικές αναρτήσεις του, για το θέμα της ταυτότητας φύλου, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας ξαναχτύπησε για θέμα της σημαίας, με ρατσιστικό τόνο!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, νυν ατζέντης και προπονητής, μετά την απαίδευτη και ομοφοβική δήλωσή του,για την αλλαγή φύλλου το πήγε ένα βήμα παραπέρα , κάνοντας άλλη μια ανάρτηση στο Facebook και δείχνοντας πως στην περίπτωσή του είναι σίγουρο πως είναι καλύτερα να κλωτσάς παρά να μιλάς.

Με αφορμή τη σημαία που έδωσε ο πρωθυπουργός στον 11χρονο Αμίρ, ο Τιάρτας έγραψε στο Τwitter: “Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ”.

Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ. 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή