Νέο σοκ – Έφυγε από τη ζωή ο 43χρονος Ιωάννης Τριμίντζιος Reviewed by Momizat on . Tελειωμό δεν έχουν τις τελευταίες ημέρες οι τραγωδίες στην περιοχή των Τρικάλων. Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο 43χρονος Ιωάννης Τριμίντζιος. Κηδεύετ Tελειωμό δεν έχουν τις τελευταίες ημέρες οι τραγωδίες στην περιοχή των Τρικάλων. Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο 43χρονος Ιωάννης Τριμίντζιος. Κηδεύετ Rating: 0

Νέο σοκ – Έφυγε από τη ζωή ο 43χρονος Ιωάννης Τριμίντζιος

Νέο σοκ – Έφυγε από τη ζωή ο 43χρονος Ιωάννης Τριμίντζιος

Tελειωμό δεν έχουν τις τελευταίες ημέρες οι τραγωδίες στην περιοχή των Τρικάλων. Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο 43χρονος Ιωάννης Τριμίντζιος. Κηδεύεται το Σάββατο 26 – 11 – 2016  και  ώρα 11.00π.μ. , στον  Ιερό  Ναό  Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων  Τρικάλων. Απαρηγόρητοι οι γονείς του Θεόδωρος και Σωτηρία Τριμίντζιου, τα αδέλφια του Βάσω Τριμίντζιου και Βασίλειος Πουλιανίτης και οι λοιποί συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων , το Σάββατο 26-11-2016  και  ώρα 10.30π.μ.. Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή