Νέο συλλαλητήριο σήμερα για τον ΕΝΦΙΑ-λτη Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή στις 9 π.μ. έξω από την εφορία Τρικάλων η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και εναντίωσης στο νέο χαράτσι, του ΕΝΦΙΑ με επιτυχία. Συ Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή στις 9 π.μ. έξω από την εφορία Τρικάλων η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και εναντίωσης στο νέο χαράτσι, του ΕΝΦΙΑ με επιτυχία. Συ Rating: 0

Νέο συλλαλητήριο σήμερα για τον ΕΝΦΙΑ-λτη

Νέο συλλαλητήριο σήμερα για τον ΕΝΦΙΑ-λτη

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή στις 9 π.μ. έξω από την εφορία Τρικάλων η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και εναντίωσης στο νέο χαράτσι, του ΕΝΦΙΑ με επιτυχία.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας σήμερα Δευτέρα 29/9/2014 στις 9 π.μ., με νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία και το απόγευμα στις 7 μ.μ. με συλλαλητήριο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, όλο το λαό των Τρικάλων, να πάρει μέρος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και εναντίωσης στο νέο χαράτσι ΕΝΦΙΑ.

 

Δεν θα υπομένουμε περιμένοντας.  Αντιστεκόμαστε τώρα!!

Η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζει. 

Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος!!

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή