"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Νίκη από χρυσάφι ο Α.Ο.Τ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala : Στο κυνήγι για την αποφυγή της τέταρτης από το τέλος θέσης ο ΑΟΤ πήρε διπλό μπόνους σήμερα. Αρχικά κέρδισε την Κέρκυρα χάρη σε ένα εκπληκτικής έμπνευσης και εκτέλεσης γκολ του Μαρκόφσκι και παράλληλα ο Ηρόδοτος έχασε με 5-0 από τον Βόλο. Από κοντά και τα καλά νέα από την Σούπερ Λιγκ που δεν θέλει αναδιάρθρωση.

Οι «κυανέρυθροι» αξιοποίησαν μία από τις ελάχιστες καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι και αν εξαιρέσει κανείς το προβληματικό ξεκίνημα διαχειρίστηκαν ικανοποιητικά το παιχνίδι, ειδικά στην επανάληψη, απέναντι στην εξαιρετικά ποιοτική ομάδα της Κέρκυρας.

Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο γκολ με τον Μαρκόφσκι στις καθυστερήσεις που αστόχησε σε πέναλτι καθώς τον νίκησε ο Κουτζαβασίλης.

Κορυφαίος και πάλι ο Λάσκαρης για τον ΑΟΤ ενώ και ο Μαρκόφσκι έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι ενώ τα εύσημα ανήκουν σε όλους τους παίκτες της ομάδας που έδειξαν διάθεση και πάθος σε αντίθεση με

Το τρίποντο αυτό θα πρέπει να συνοδευτεί και με διπλό την Κυριακή στο Αιγίνιο όπου ο ΑΟΤ αναμένεται να έχει και την στήριξη των φιλάθλων της ομάδας.

Νωθρό ξεκίνημα

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με τον γνωστό νωθρό τους τρόπο και τα μεγάλα κενά στην άμυνα. Στο δεκάλεπτο η Κέρκυρα πρόλαβε να κάνει τρεις ευκαιρίες, ο Τουράμ αρχικά έστειλε την μπάλα άουτ από καλό σημείο, στην συνέχεια ο Ταϊρης έδιωξε σωτήρια προ του Σιατραβάνη ενώ στο 10’ ο Τουράμ ξανά πέρασε και τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ αλλά το πλασέ του έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ο Γκότοβος.

Τα Τρίκαλα ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι στο κέντρο και έτσι οι επισκέψεις της Κέρκυρας περιορίστηκαν στην εστία του Ταϊρη χωρίς ωστόσο όμως και οι «κυανέρυθροι» να είναι απειλητικοί.

Γκολάρα στην πρώτη φάση!!!

Τα Τρίκαλα ευτύχησαν να σημειώσουν γκολ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησαν στο 31’. Και τι γκολ!!! Ο Μαρκόφκσι ξεκίνησε κούρσα έξω απο την περιοχή, έμεινε όρθιος παρά τα μαρκαρίσματα των αμυντικών, βγήκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη και τον εκτέλεσε σημειώνοντας το  3ο του γκολ στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του ΑΟΤ.

Τα Τρίκαλα πήραν πάνω τους και προς το τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Τσιμίκα που από κοντά πλάσαρε άουτ υπό ασφυκτική πίεση όμως.

Πίεση ψηλά στην επανάληψη

Ο Νίκος Αναστόπουλος πέρασε γρήγορα στην επανάληψη τους Πασά, Ζορμπά αλλά η πίεση των Τρικάλων ψηλά δεν επέτρεπε στους Κερκυραίους να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν. Στο 64΄ δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα του ΑΟΤ όταν ο Ταϊρης βγήκε έξω απο την περιοχή, έχασε αρχικά την μπάλα, στην συνέχεια έκανε …τάκλιν στον Τουράμ (!!!)  και ο Ζορμπάς απο μακριά και ενώ ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ ήταν εκτός θέσης πλάσαρε άουτ.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με τις δύο ομάδες να εντείνουν τις προσπάθειες τους χωρίς ωστόσο να φτάνουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Στο 72΄παντως τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να πετύχουν το 2-0 όταν ο Τσιμίκας μετά από ασθενές διώξιμο των αμυντικών της Κέρκυρας από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ!

Χαμένο πέναλτι

Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι με δεύτερο γκολ στην εκπνοή. Ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Λινάρδο αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη που απέκρουσε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τσουκαλάς (Αθηνών) με βοηθούς  τους κ.κ.  Ζήρδα, (Αθηνών), Φράγιο (Μακεδονίας). 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Αγγελάκης (Μακεδονίας). Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τσιάρας, Τσιμίκας, Πάνος, Μαρκόφσκι, Λάσκαρης  του ΑΟΤ και Νίκιτς, Σανδραβέλης της Κέρκυρας

ΑΟ Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι, Τσιμίκας, Ράντι (84’ Σισέ)

Κέρκυρα (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Κρητικός Νικος (84’ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Σιατραβάνης, Αναστασίου, Μότα (46’ Πασάς), Ιωάννου, Λινάρδος, Θεοδωράκης, Νίκιτς (62’ Ζορμπάς)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης