Νίκη στον Χρ. Μιχαλάκη δίνουν και οι συνοικίες των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΌΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, εξέφρασαν και οι κάτοικοι των συν Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΌΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, εξέφρασαν και οι κάτοικοι των συν Rating: 0

Νίκη στον Χρ. Μιχαλάκη δίνουν και οι συνοικίες των Τρικάλων

Νίκη στον Χρ. Μιχαλάκη δίνουν και οι συνοικίες των Τρικάλων

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΌΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, εξέφρασαν και οι κάτοικοι των συνοικιών της πόλης των Τρικάλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Μιχαλάκης την Δευτέρα 12-05-2014, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, επισκέφθηκε τις Καρυές, το Φλαμούλι, την Αγία Κυριακή, το Λόγγο, το Γλίνος, τα Μεγάλα Καλύβια, τον Πυργετό και τον Πύργο, όπου εισέπραξε τα μηνύματα των πολιτών για νίκη του Συνδυασμού στις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου.

«Θέλω να σας ζητήσω να μας στηρίξετε και σε αυτές τις εκλογές. Πιστεύω ότι επιτελέσαμε σημαντικό έργο σε αυτά τα 3,5 χρόνια της θητείας μας. Ήμασταν όλοι μαζί, είχαμε άριστη συνεργασία, αποκτήσαμε σχέση εμπιστοσύνης. Όλα αυτά θα συνεχιστούνε και για την επόμενη πενταετία. Δεν κρυφτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε για το καλό του Νομού και των κατοίκων. Με λίγα θεωρώ ότι κάναμε πολλά», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλάκης, καταχειροκροτούμενος από τους κατοίκους, οι οποίοι από την πλευρά τους εξέφρασαν την στήριξη του Συνδυασμού.

Από το γραφείο Τύπου

mixalakis_sinaikies1

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή